vahy

Ivan Vorlíček
(1975): Lístek do památníku

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec
Ivan Vorlíček - Film: Lístek do památníku
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Vorlíček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lístek do památníku":
(*1922) Josef Větrovec

(*1922) Stella Zázvorková

(*1952) Andrea Čunderlíková

(*1934) Karolina Slunéčková

(*1910) Blanka Waleská

(*1929) Vladimír Menšík

(*1909) Karel Höger

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1930) František Filip (režisér)

(*1924) Vladimír Krška

(*1916) František Hanus

(*1946) Zdena Burdová

(*1907) Jiří Srnka (hudební skladatel)

(*1929) Jiří Hubač (scénárista)

(*1967) Gabriela Hyrmanová

(*1924) Rudolf Stahl (kameraman)



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
26°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
28°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
8°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
27°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
4°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°57’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Vodnář
4°51’
Rak
15°50’
UranUran:
Panna
4°06’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Štír
12°36’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Panna
11°23’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°31’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Váhy
9°37’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Ryby
6°30’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »