vahy

Ivan Vorlíček
(2004): Román pro ženy

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec
Ivan Vorlíček - Film: Román pro ženy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Vorlíček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Román pro ženy":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1922) Stella Zázvorková

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1955) Simona Stašová

(*1960) Jaromír Dulava

(*1965) Filip Renč (režisér)

(*1978) Jaromír Nosek

(*1945) Vladimír Mertlík

(*1960) Marek Vašut

(*1952) Juraj Ďurdiak

(*1979) Zuzana Kanócz

(*1946) Kateřina Burianová-Rajmontová

(*1976) Laďka Něrgešová

(*1976) Klára Sedláčková-Oltová

(*1972) David Švehlík

(*1981) Olga Lounová

(*1981) Patrik Stoklasa

(*1962) Hana Seidlová

(*1955) Michal Roneš

(*1967) Lenka Svadbíková-Veliká

(*1976) Michal Slaný

(*1957) Radana Herrmannová

(*1962) Michal Viewegh (spisovatelská předloha)

(*1962) Michal Viewegh (scénárista)

(*1971) Radim Hladík ml. (zvukař)

(*1958) Rudolf Biermann (producent)



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
26°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
28°10’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
8°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
27°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
4°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
2°57’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Vodnář
4°51’
Rak
9°42’
UranUran:
Panna
4°06’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Štír
12°36’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Panna
11°23’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°31’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Váhy
9°37’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Ryby
6°30’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »