panna

Jack Hawkins
(1935): Peg of Old Drury

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wood Green
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jack Hawkins - Film: Peg of Old Drury
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1935, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1935 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jack Hawkins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1973) - Tales That Witness Madness
(1973) - Krvavé divadlo
(1972) - Mladý Winston
(1972) - The Last Lion
(1972) - Escape to the Sun
(1971) - Zvony smrti
(1971) - Únos
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1970) - Waterloo
(1970) - Jana Eyrová
(1970) - Gerardova dobrodružství
(1970) - The Beloved
(1969) - Twinky
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1968) - Stalked
(1968) - Shalako
(1968) - Great Catherine
(1966) - The Open Door
(1966) - Máky jsou také květy
(1966) - Judith
(1965) - The Trial and Torture of Sir John Rampayne
(1965) - Lord Jim
(1965) - Fraška
(1964) - Zulu
(1964) - Třetí tajemství
(1964) - Pušky v Batasi
(1963) - To Bury Caesar
(1963) - Rampage
(1962) - Lawrence z Arábie
(1962) - Five Finger Exercise
(1961) - Two Loves
(1961) - La Fayette
(1960) - Liga gentlemanů
(1959) - The Four Just Men (TV seriál)
(1959) - Ben Hur
(1958) - The Two-Headed Spy
(1958) - Gideon's Day
(1957) - The Man in the Sky
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - Most přes řeku Kwai
(1957) - Fortune Is a Woman
(1956) - Rameno spravedlnosti
(1955) - Země faraonů
(1955) - Touch and Go
(1955) - The Prisoner
(1954) - The Seekers
(1954) - Front Page Story
(1953) - This Little Ship
(1953) - Twice Upon a Time
(1953) - Malta Story
(1953) - Kruté moře
(1953) - The Intruder
(1953) - Angels One Five
(1952) - The Planter's Wife
(1952) - Mandy
(1952) - Home at Seven
(1951) - Není cesty v oblacích
(1951) - The Adventurers
(1950) - The Elusive Pimpernel
(1950) - State Secret
(1950) - Černá růže
(1949) - The Small Back Room
(1948) - Padlý idol
(1948) - Bonnie Prince Charlie
(1942) - The Next of Kin
(1940) - The Flying Squad
(1940) - Murder Will Out
(1938) - Who Goes Next?
(1938) - A Royal Divorce
(1937) - The Frog
(1937) - Beauty and the Barge
(1935) - Peg of Old Drury
(1935) - Lorna Doone
(1934) - Death at Broadcasting House
(1934) - Autumn Crocus
(1933) - The Good Companions
(1933) - A Shot in the Dark
(1933) - The Lost Chord
(1933) - The Jewel
(1933) - I Lived with You
(1932) - The Lodger
(1930) - Birds of Prey
Spoluherci ve filmu "Peg of Old Drury":
(*1879) Sara Allgood

(*1885) Maire O'Neill

(*1895) Hay Petrie

(*1893) Cedric Hardwicke

(*1892) Herbert Wilcox (režisér)

(*1904) Anna Neagle

(*1902) Freddie Young (kameraman)



Tranzitní horoskop (1935)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
11°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
25°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°31’
Štír
16°55’
SaturnSaturn:
Býk
6°00’
Vodnář
25°02’
UranUran:
Kozoroh
21°23’
Beran
27°30’
NeptunNeptun:
Rak
21°06’
Panna
14°31’
PlutoPluto:
Blíženci
27°54’
Rak
25°16’
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°10’
Vodnář
2°13’
Černá LunaLilith:
Štír
19°48’
Lev
18°27’
CheirónCheirón:
Vodnář
29°14’
Blíženci
5°32’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »