panna

Jack Hawkins
(1938): A Royal Divorce

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wood Green
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jack Hawkins - Film: A Royal Divorce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1938, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1938 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jack Hawkins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1973) - Tales That Witness Madness
(1973) - Krvavé divadlo
(1972) - Mladý Winston
(1972) - The Last Lion
(1972) - Escape to the Sun
(1971) - Zvony smrti
(1971) - Únos
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1970) - Waterloo
(1970) - Jana Eyrová
(1970) - Gerardova dobrodružství
(1970) - The Beloved
(1969) - Twinky
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1968) - Stalked
(1968) - Shalako
(1968) - Great Catherine
(1966) - The Open Door
(1966) - Máky jsou také květy
(1966) - Judith
(1965) - The Trial and Torture of Sir John Rampayne
(1965) - Lord Jim
(1965) - Fraška
(1964) - Zulu
(1964) - Třetí tajemství
(1964) - Pušky v Batasi
(1963) - To Bury Caesar
(1963) - Rampage
(1962) - Lawrence z Arábie
(1962) - Five Finger Exercise
(1961) - Two Loves
(1961) - La Fayette
(1960) - Liga gentlemanů
(1959) - The Four Just Men (TV seriál)
(1959) - Ben Hur
(1958) - The Two-Headed Spy
(1958) - Gideon's Day
(1957) - The Man in the Sky
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - Most přes řeku Kwai
(1957) - Fortune Is a Woman
(1956) - Rameno spravedlnosti
(1955) - Země faraonů
(1955) - Touch and Go
(1955) - The Prisoner
(1954) - The Seekers
(1954) - Front Page Story
(1953) - This Little Ship
(1953) - Twice Upon a Time
(1953) - Malta Story
(1953) - Kruté moře
(1953) - The Intruder
(1953) - Angels One Five
(1952) - The Planter's Wife
(1952) - Mandy
(1952) - Home at Seven
(1951) - Není cesty v oblacích
(1951) - The Adventurers
(1950) - The Elusive Pimpernel
(1950) - State Secret
(1950) - Černá růže
(1949) - The Small Back Room
(1948) - Padlý idol
(1948) - Bonnie Prince Charlie
(1942) - The Next of Kin
(1940) - The Flying Squad
(1940) - Murder Will Out
(1938) - Who Goes Next?
(1938) - A Royal Divorce
(1937) - The Frog
(1937) - Beauty and the Barge
(1935) - Peg of Old Drury
(1935) - Lorna Doone
(1934) - Death at Broadcasting House
(1934) - Autumn Crocus
(1933) - The Good Companions
(1933) - A Shot in the Dark
(1933) - The Lost Chord
(1933) - The Jewel
(1933) - I Lived with You
(1932) - The Lodger
(1930) - Birds of Prey
Spoluherci ve filmu "A Royal Divorce":
(*1893) Ruth Chatterton

(*1892) Pierre Blanchar

(*1908) David Farrar

(*1902) Freddie Young (kameraman)



Tranzitní horoskop (1938)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
11°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
25°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°31’
Vodnář
2°45’
SaturnSaturn:
Býk
6°00’
Ryby
29°10’
UranUran:
Kozoroh
21°23’
Býk
9°50’
NeptunNeptun:
Rak
21°06’
Panna
21°07’
PlutoPluto:
Blíženci
27°54’
Rak
29°23’
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°10’
Střelec
4°11’
Černá LunaLilith:
Štír
19°48’
Střelec
20°33’
CheirónCheirón:
Vodnář
29°14’
Blíženci
27°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920 - 2002) herec

Dánsko král Kristián X.
(*1870 - 1947) dánský král

Česká republika Ferdinand Peroutka
(*1895 - 1978) spisovatel, dramatik, publicista, prozaik, esejista

Švédsko Avicii
(*1989 - 2018) hudebník, DJ, remixer a hudební producent

Velká Británie Steve Marriott
(*1947 - 1991) zpěvák, skladatel, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »