panna

Jack Hawkins
(1948): Bonnie Prince Charlie

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wood Green
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jack Hawkins - Film: Bonnie Prince Charlie
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1948, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1948 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jack Hawkins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1973) - Tales That Witness Madness
(1973) - Krvavé divadlo
(1972) - Mladý Winston
(1972) - The Last Lion
(1972) - Escape to the Sun
(1971) - Zvony smrti
(1971) - Únos
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1970) - Waterloo
(1970) - Jana Eyrová
(1970) - Gerardova dobrodružství
(1970) - The Beloved
(1969) - Twinky
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1968) - Stalked
(1968) - Shalako
(1968) - Great Catherine
(1966) - The Open Door
(1966) - Máky jsou také květy
(1966) - Judith
(1965) - The Trial and Torture of Sir John Rampayne
(1965) - Lord Jim
(1965) - Fraška
(1964) - Zulu
(1964) - Třetí tajemství
(1964) - Pušky v Batasi
(1963) - To Bury Caesar
(1963) - Rampage
(1962) - Lawrence z Arábie
(1962) - Five Finger Exercise
(1961) - Two Loves
(1961) - La Fayette
(1960) - Liga gentlemanů
(1959) - The Four Just Men (TV seriál)
(1959) - Ben Hur
(1958) - The Two-Headed Spy
(1958) - Gideon's Day
(1957) - The Man in the Sky
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - Most přes řeku Kwai
(1957) - Fortune Is a Woman
(1956) - Rameno spravedlnosti
(1955) - Země faraonů
(1955) - Touch and Go
(1955) - The Prisoner
(1954) - The Seekers
(1954) - Front Page Story
(1953) - This Little Ship
(1953) - Twice Upon a Time
(1953) - Malta Story
(1953) - Kruté moře
(1953) - The Intruder
(1953) - Angels One Five
(1952) - The Planter's Wife
(1952) - Mandy
(1952) - Home at Seven
(1951) - Není cesty v oblacích
(1951) - The Adventurers
(1950) - The Elusive Pimpernel
(1950) - State Secret
(1950) - Černá růže
(1949) - The Small Back Room
(1948) - Padlý idol
(1948) - Bonnie Prince Charlie
(1942) - The Next of Kin
(1940) - The Flying Squad
(1940) - Murder Will Out
(1938) - Who Goes Next?
(1938) - A Royal Divorce
(1937) - The Frog
(1937) - Beauty and the Barge
(1935) - Peg of Old Drury
(1935) - Lorna Doone
(1934) - Death at Broadcasting House
(1934) - Autumn Crocus
(1933) - The Good Companions
(1933) - A Shot in the Dark
(1933) - The Lost Chord
(1933) - The Jewel
(1933) - I Lived with You
(1932) - The Lodger
(1930) - Birds of Prey
Spoluherci ve filmu "Bonnie Prince Charlie":
(*1909) David Niven

(*1874) Franklin Dyall

(*1900) John Longden

(*1922) Margaret Leighton

(*1901) Anthony Kimmins (režisér)

(*1916) Judy Campbell

(*1878) Finlay Currie

(*1913) Robert Krasker (kameraman)



Tranzitní horoskop (1948)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
11°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
25°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°31’
Střelec
15°14’
SaturnSaturn:
Býk
6°00’
Lev
21°57’
UranUran:
Kozoroh
21°23’
Blíženci
23°29’
NeptunNeptun:
Rak
21°06’
Váhy
12°56’
PlutoPluto:
Blíženci
27°54’
Lev
14°29’
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°10’
Býk
20°47’
Černá LunaLilith:
Štír
19°48’
Vodnář
7°24’
CheirónCheirón:
Vodnář
29°14’
Štír
20°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Emil Artur Longen
(*1885 - 1936) herec, scénárista, dramatik, prozaik, výtvarník

Německo Max von Laue
(*1879 - 1960) německý fyzik, objevitel rozptylu rentgenových paprsků

Indie Sri Sathya Sai Baba
(*1926 - 2011) indický guru

Norsko Arvid Noe
(*1946 - 1976) námořník, řidič kamionu, první ze zaznamenaných případů HIV

DR Kongo Papa Wemba
(*1949 - 2016) zpěvák, hudebník, skladatel a herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »