panna

Jack Hawkins
(1950): The Elusive Pimpernel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wood Green
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jack Hawkins - Film: The Elusive Pimpernel
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1950, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1950 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jack Hawkins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1973) - Tales That Witness Madness
(1973) - Krvavé divadlo
(1972) - Mladý Winston
(1972) - The Last Lion
(1972) - Escape to the Sun
(1971) - Zvony smrti
(1971) - Únos
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1970) - Waterloo
(1970) - Jana Eyrová
(1970) - Gerardova dobrodružství
(1970) - The Beloved
(1969) - Twinky
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1968) - Stalked
(1968) - Shalako
(1968) - Great Catherine
(1966) - The Open Door
(1966) - Máky jsou také květy
(1966) - Judith
(1965) - The Trial and Torture of Sir John Rampayne
(1965) - Lord Jim
(1965) - Fraška
(1964) - Zulu
(1964) - Třetí tajemství
(1964) - Pušky v Batasi
(1963) - To Bury Caesar
(1963) - Rampage
(1962) - Lawrence z Arábie
(1962) - Five Finger Exercise
(1961) - Two Loves
(1961) - La Fayette
(1960) - Liga gentlemanů
(1959) - The Four Just Men (TV seriál)
(1959) - Ben Hur
(1958) - The Two-Headed Spy
(1958) - Gideon's Day
(1957) - The Man in the Sky
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - Most přes řeku Kwai
(1957) - Fortune Is a Woman
(1956) - Rameno spravedlnosti
(1955) - Země faraonů
(1955) - Touch and Go
(1955) - The Prisoner
(1954) - The Seekers
(1954) - Front Page Story
(1953) - This Little Ship
(1953) - Twice Upon a Time
(1953) - Malta Story
(1953) - Kruté moře
(1953) - The Intruder
(1953) - Angels One Five
(1952) - The Planter's Wife
(1952) - Mandy
(1952) - Home at Seven
(1951) - Není cesty v oblacích
(1951) - The Adventurers
(1950) - The Elusive Pimpernel
(1950) - State Secret
(1950) - Černá růže
(1949) - The Small Back Room
(1948) - Padlý idol
(1948) - Bonnie Prince Charlie
(1942) - The Next of Kin
(1940) - The Flying Squad
(1940) - Murder Will Out
(1938) - Who Goes Next?
(1938) - A Royal Divorce
(1937) - The Frog
(1937) - Beauty and the Barge
(1935) - Peg of Old Drury
(1935) - Lorna Doone
(1934) - Death at Broadcasting House
(1934) - Autumn Crocus
(1933) - The Good Companions
(1933) - A Shot in the Dark
(1933) - The Lost Chord
(1933) - The Jewel
(1933) - I Lived with You
(1932) - The Lodger
(1930) - Birds of Prey
Spoluherci ve filmu "The Elusive Pimpernel":
(*1909) David Niven

(*1905) Michael Powell (režisér)

(*1922) Patrick Macnee

(*1900) John Longden

(*1922) Margaret Leighton

(*1910) Cyril Cusack

(*1914) Howard Vernon

(*1902) Emeric Pressburger (režisér)

(*1927) Danielle Godet

(*1875) Arthur Wontner

(*1902) Arlette Marchal

(*1919) Christopher Challis (kameraman)

(*1909) Brian Easdale (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1950)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
11°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
25°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°31’
Vodnář
6°37’
SaturnSaturn:
Býk
6°00’
Panna
19°26’
UranUran:
Kozoroh
21°23’
Rak
2°39’
NeptunNeptun:
Rak
21°06’
Váhy
17°16’
PlutoPluto:
Blíženci
27°54’
Lev
17°47’
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°10’
Beran
12°05’
Černá LunaLilith:
Štír
19°48’
Beran
28°50’
CheirónCheirón:
Vodnář
29°14’
Střelec
15°50’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »