beran

Jackie Chan
(1981): Wetten, dass..?

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.4. 1954 - 09:45h
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf
Jackie Chan - Film: Wetten, dass..?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jackie Chan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wolf Flag
(2017) - Manhattan
(2017) - Civilian
(2016) - Zui Quan 1945
(2016) - Wei Hu Shan
(2016) - Tie dao fei hu
(2016) - Tiaoyue Zhuizong
(2016) - The Foreigner
(2017) - Kung Fu Yoga
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - The Karate Kid 2
(2015) - Boj o Hedvábnou stezku
(2014) - Jiu huo ying xiong
(2013) - The Unbelievable
(2013) - Si ren ding zhi
(2013) - Ging Chaat Goo Si 2013
(2012) - Čínský zvěrokruh
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - 1911: Pád poslední říše
(2011) - Xin Shao Lin Si
(2011) - Kung Fu Panda 2
(2010) - Malý Velký Bojovník
(2010) - The Legend of Silk Boy
(2010) - Kung Fu Panda slaví svátky
(2010) - Karate Kid
(2010) - Chůva v akci
(2009) - Jak Bruce Lee změnil svět
(2009) - Beijing
(2009) - Založení republiky
(2009) - Město zločinu
(2009) - Hledá se Jackie Chan
(2008) - Long de Chuanren
(2008) - Autour de 'Rush Hour 3' en 80 mots
(2008) - Zakázané království
(2008) - Kung Fu Panda
(2007) - Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
(2006) - Sei dai tinwong
(2006) - Akce nemluvně
(2005) - Mega města
(2005) - Mýtus
(2004) - New Police Story
(2004) - Návrat draka
(2004) - Fa dou daai jin
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2003) - Miss World 2003
(2003) - The 100 Greatest Movie Stars
(2003) - Po stopách draka
(2003) - Cinema Hong Kong
(2003) - Rytíři ze Šanghaje
(2003) - Medailon
(2003) - Krotitelé upírů
(2002) - Umění akce
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Jackie Chan: Fast, Funny and Furious
(2002) - Tuxedo
(2001) - Making Magic Out of Mire
(2001) - Jackie Chan's Hong Kong Tour
(2001) - Hong Kong Superstars
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Culture Clash: West Meets East
(2001) - Křižovatka smrti 2
(2001) - Agent z Hong Kongu
(2000) - International Indian Film Awards
(2000) - Tenkrát na východě
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(1999) - TV total
(1999) - Jackie Chan: My Stunts
(1999) - Instinkt lovce
(1999) - Gen-X Cops
(1999) - Cesta na trůn komedie
(1998) - The Path of the Dragon
(1998) - Masters of the Martial Arts Presented by Wesley Snipes
(1998) - Jackie Chan: My Story
(1998) - The Art of Influence
(1998) - Mstitel beze jména
(1998) - Křižovatka smrti
(1997) - The Making of Jackie Chan's 'Mr. Nice Guy'
(1997) - Terč
(1997) - Jak dobýt Hollywood...
(1996) - 68. Annual Academy Awards
(1996) - První rána
(1995) - Top Fighter
(1995) - Eastern Heroes: The Video Magazine
(1995) - Rachot v Bronxu
(1995) - Blesk
(1994) - Cinema of Vengeance
(1994) - Legenda o opilém Mistrovi
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Superpolda
(1993) - Příběh policajta
(1993) - Městský lovec
(1992) - To nejlepší z bojových umění
(1992) - Bruce Lee and Kung Fu Mania
(1992) - Xi Zang xiao zi
(1992) - Police Story 3
(1992) - Martin (TV seriál)
(1992) - Dračí dvojčata
(1991) - Božská relikvie 2
(1990) - Huo shao dao
(1989) - Jin ye bu she fang
(1989) - The Probe Team (TV seriál)
(1989) - Kantonský kmotr
(1988) - Police Story 2
(1988) - Navěky drakem
(1987) - Project A 2
(1987) - Ohnivý drak
(1986) - Nui Ji Zapai Jun
(1986) - Božská relikvie
(1985) - Jackie Chan - Hero Story (hudební videoklip)
(1985) - Šťastné hvězdy
(1985) - První úkol - Dračí srdce
(1985) - Police Story
(1985) - Ochránce
(1985) - Mé šťastné hvězdy
(1984) - Velký závod 2
(1984) - Shen yong shuang xiang pao
(1984) - Pojízdná kantýna
(1983) - Vítězové a hříšníci
(1983) - Projekt A
(1983) - Odvážná hyena 2
(1983) - Mise moci
(1982) - Pán draků
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Tajný závod
(1980) - Souboj cti
(1980) - Mladý mistr
(1979) - Pomsta tygra
(1979) - Odvážná hyena
(1979) - Kung-fu Kid
(1978) - Škola hada
(1978) - Stateční strážci
(1978) - Mistrův syn
(1978) - Kung-fu krotitel duchů
(1978) - Drak z chrámu Šaolin 2: Lehkomyslný bojovník
(1978) - Drak z chrámu Šaolin 1: Bojovníci ze Šaolinu
(1977) - Bruce Lee - Mistr bojových umění
(1977) - San shi liu mi xing quan
(1977) - Karate Tajfun
(1976) - Smrtící meteor
(1976) - Pěsti smrti
(1976) - Nové pěsti
(1976) - Mi zong sheng shou
(1976) - Křížová cesta Šaolinem
(1975) - Pai'an Jingji
(1975) - Hua fei man cheng chun
(1974) - Jin ping shuang yan
(1974) - E Hu Cun
(1973) - Tie wa
(1973) - Shipotianjing
(1973) - Qi lin zhang
(1973) - Pěst orla
(1973) - Mladý tygr
(1973) - Ma tou da jue dou
(1973) - Mai fu
(1973) - Chu ba
(1973) - Guangdong Xiao Laohu
(1973) - Drak přichází
(1973) - Crash! Che botte strippo strappo stroppio
(1973) - Bei di yan zhi
(1972) - Tang ran ke
(1972) - Pěst plná hněvu
(1972) - He qi dao
(1971) - Film '72
(1971) - Guinuchuan
(1971) - Dotek zenu
(1971) - Dao Bu Liu Ren
(1970) - Huangjiang Nüxia
(1966) - Spojení Shaolinů
(1966) - Lianghua Shiba Biao Xia Ji
(1966) - Lianghua Shiba Biao Shang Ji
(1964) - Qin Xiang Lian
(1962) - Daxiao Huang Tian Ba
(0) - Rush Hour 4

Jackie Chan - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Wetten, dass..?":
(*1956) Mel Gibson

(*1968) Will Smith

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1957) Dolph Lundgren

(*1969) Renée Zellweger

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1925) Tony Curtis

(*1966) John Cusack

(*1953) John Malkovich

(*1972) Cameron Diaz

(*1955) Kevin Costner

(*1947) David Bowie

(*1941) Jürgen Prochnow

(*1948) Gérard Depardieu

(*1954) Ray Liotta

(*1960) Hugh Grant

(*1955) Rowan Atkinson

(*1952) Mickey Rourke

(*1946) Cher

(*1943) Catherine Deneuve

(*1963) Whitney Houston

(*1975) Angelina Jolie

(*1969) Jennifer Lopez

(*1945) Bette Midler

(*1937) Jane Fonda

(*1952) David Hasselhoff

(*1934) Sophia Loren

(*1932) Peter O'Toole

(*1940) Raquel Welch

(*1967) Pamela Anderson

(*1957) Christopher Lambert

(*1963) Til Schweiger

(*1935) Alain Delon

(*1929) Pierre Brice

(*1939) Terence Hill

(*1958) Madonna

(*1950) Thomas Gottschalk

(*1943) Klaus Maria Brandauer

(*1963) Brigitte Nielsen

(*1930) Mario Adorf

(*1971) Moritz Bleibtreu

(*1966) Cindy Crawford

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1921) Peter Ustinov

(*1946) Michele Placido

(*1938) Götz George

(*1942) Paul McCartney

(*1973) Tyra Banks

(*1956) Uwe Ochsenknecht

(*1939) Tina Turner

(*1959) Ralf Moeller

(*1978) Daniel Brühl

(*1941) Senta Berger

(*1951) Phil Collins

(*1935) Dieter Hallervorden

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1950) Iris Berben

(*1970) Claudia Schiffer

(*1949) Peter Maffay

(*1976) Diane Kruger

(*1964) Lenny Kravitz

(*1968) Anastacia

(*1974) Robbie Williams

(*1979) Norah Jones

(*1944) Helmut Dietl

(*1961) Andrew Fletcher

(*1962) Dave Gahan

(*1961) Martin Gore

(*1980) Gisele Bündchen

(*1968) Kylie Minogue

(*1981) Kelly Rowland

(*1938) Christiane Hörbiger

(*1981) Justin Timberlake

(*1974) Alanis Morissette

(*1965) Shania Twain

(*1981) Paris Hilton

(*1941) Karl Dall

(*1984) Avril Lavigne

(*1929) Harald Juhnke

(*1978) Laetitia Casta

(*1958) Michael Flatley

(*1973) Florian Henckel von Donnersmarck

(*1969) Michael Schumacher

(*1927) Gilbert Bécaud

(*1948) Ozzy Osbourne

(*1977) Shakira

(*1980) Christina Aguilera

(*1981) Alicia Keys

(*2000) Morgan Lily

(*1979) Kimi Räikkönen

(*1968) Mika Häkkinen

(*1983) Mika

(*1971) Rick Kavanian

(*1972) Geri Halliwell

(*1976) Emma Bunton

(*1974) Melanie C.

(*1974) Victoria Beckham



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
16°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°07’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
20°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
3°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
27°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
21°05’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Štír
7°29’
Váhy
9°31’
UranUran:
Rak
19°02’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Váhy
24°55’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Lev
22°42’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°40’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°19’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°09’
Býk
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
1°04’
4. IC:
Lev
17°43’
7. DSC:
Střelec
1°04’
10. MC:
Vodnář
17°43’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »