beran

Jackie Chan
(1989): Jin ye bu she fang

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.4. 1954 - 09:45h
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf
Jackie Chan - Film: Jin ye bu she fang
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jackie Chan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wolf Flag
(2017) - Manhattan
(2017) - Civilian
(2016) - Zui Quan 1945
(2016) - Wei Hu Shan
(2016) - Tie dao fei hu
(2016) - Tiaoyue Zhuizong
(2016) - The Foreigner
(2017) - Kung Fu Yoga
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - The Karate Kid 2
(2015) - Boj o Hedvábnou stezku
(2014) - Jiu huo ying xiong
(2013) - The Unbelievable
(2013) - Si ren ding zhi
(2013) - Ging Chaat Goo Si 2013
(2012) - Čínský zvěrokruh
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - 1911: Pád poslední říše
(2011) - Xin Shao Lin Si
(2011) - Kung Fu Panda 2
(2010) - Malý Velký Bojovník
(2010) - The Legend of Silk Boy
(2010) - Kung Fu Panda slaví svátky
(2010) - Karate Kid
(2010) - Chůva v akci
(2009) - Jak Bruce Lee změnil svět
(2009) - Beijing
(2009) - Založení republiky
(2009) - Město zločinu
(2009) - Hledá se Jackie Chan
(2008) - Long de Chuanren
(2008) - Autour de 'Rush Hour 3' en 80 mots
(2008) - Zakázané království
(2008) - Kung Fu Panda
(2007) - Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
(2006) - Sei dai tinwong
(2006) - Akce nemluvně
(2005) - Mega města
(2005) - Mýtus
(2004) - New Police Story
(2004) - Návrat draka
(2004) - Fa dou daai jin
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2003) - Miss World 2003
(2003) - The 100 Greatest Movie Stars
(2003) - Po stopách draka
(2003) - Cinema Hong Kong
(2003) - Rytíři ze Šanghaje
(2003) - Medailon
(2003) - Krotitelé upírů
(2002) - Umění akce
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Jackie Chan: Fast, Funny and Furious
(2002) - Tuxedo
(2001) - Making Magic Out of Mire
(2001) - Jackie Chan's Hong Kong Tour
(2001) - Hong Kong Superstars
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Culture Clash: West Meets East
(2001) - Křižovatka smrti 2
(2001) - Agent z Hong Kongu
(2000) - International Indian Film Awards
(2000) - Tenkrát na východě
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(1999) - TV total
(1999) - Jackie Chan: My Stunts
(1999) - Instinkt lovce
(1999) - Gen-X Cops
(1999) - Cesta na trůn komedie
(1998) - The Path of the Dragon
(1998) - Masters of the Martial Arts Presented by Wesley Snipes
(1998) - Jackie Chan: My Story
(1998) - The Art of Influence
(1998) - Mstitel beze jména
(1998) - Křižovatka smrti
(1997) - The Making of Jackie Chan's 'Mr. Nice Guy'
(1997) - Terč
(1997) - Jak dobýt Hollywood...
(1996) - 68. Annual Academy Awards
(1996) - První rána
(1995) - Top Fighter
(1995) - Eastern Heroes: The Video Magazine
(1995) - Rachot v Bronxu
(1995) - Blesk
(1994) - Cinema of Vengeance
(1994) - Legenda o opilém Mistrovi
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Superpolda
(1993) - Příběh policajta
(1993) - Městský lovec
(1992) - To nejlepší z bojových umění
(1992) - Bruce Lee and Kung Fu Mania
(1992) - Xi Zang xiao zi
(1992) - Police Story 3
(1992) - Martin (TV seriál)
(1992) - Dračí dvojčata
(1991) - Božská relikvie 2
(1990) - Huo shao dao
(1989) - Jin ye bu she fang
(1989) - The Probe Team (TV seriál)
(1989) - Kantonský kmotr
(1988) - Police Story 2
(1988) - Navěky drakem
(1987) - Project A 2
(1987) - Ohnivý drak
(1986) - Nui Ji Zapai Jun
(1986) - Božská relikvie
(1985) - Jackie Chan - Hero Story (hudební videoklip)
(1985) - Šťastné hvězdy
(1985) - První úkol - Dračí srdce
(1985) - Police Story
(1985) - Ochránce
(1985) - Mé šťastné hvězdy
(1984) - Velký závod 2
(1984) - Shen yong shuang xiang pao
(1984) - Pojízdná kantýna
(1983) - Vítězové a hříšníci
(1983) - Projekt A
(1983) - Odvážná hyena 2
(1983) - Mise moci
(1982) - Pán draků
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Tajný závod
(1980) - Souboj cti
(1980) - Mladý mistr
(1979) - Pomsta tygra
(1979) - Odvážná hyena
(1979) - Kung-fu Kid
(1978) - Škola hada
(1978) - Stateční strážci
(1978) - Mistrův syn
(1978) - Kung-fu krotitel duchů
(1978) - Drak z chrámu Šaolin 2: Lehkomyslný bojovník
(1978) - Drak z chrámu Šaolin 1: Bojovníci ze Šaolinu
(1977) - Bruce Lee - Mistr bojových umění
(1977) - San shi liu mi xing quan
(1977) - Karate Tajfun
(1976) - Smrtící meteor
(1976) - Pěsti smrti
(1976) - Nové pěsti
(1976) - Mi zong sheng shou
(1976) - Křížová cesta Šaolinem
(1975) - Pai'an Jingji
(1975) - Hua fei man cheng chun
(1974) - Jin ping shuang yan
(1974) - E Hu Cun
(1973) - Tie wa
(1973) - Shipotianjing
(1973) - Qi lin zhang
(1973) - Pěst orla
(1973) - Mladý tygr
(1973) - Ma tou da jue dou
(1973) - Mai fu
(1973) - Chu ba
(1973) - Guangdong Xiao Laohu
(1973) - Drak přichází
(1973) - Crash! Che botte strippo strappo stroppio
(1973) - Bei di yan zhi
(1972) - Tang ran ke
(1972) - Pěst plná hněvu
(1972) - He qi dao
(1971) - Film '72
(1971) - Guinuchuan
(1971) - Dotek zenu
(1971) - Dao Bu Liu Ren
(1970) - Huangjiang Nüxia
(1966) - Spojení Shaolinů
(1966) - Lianghua Shiba Biao Xia Ji
(1966) - Lianghua Shiba Biao Shang Ji
(1964) - Qin Xiang Lian
(1962) - Daxiao Huang Tian Ba
(0) - Rush Hour 4

Jackie Chan - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jin ye bu she fang":
(*1954) Brigitte Lin

(*1962) Rosamund Kwan

(*1942) Michael Hui



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
16°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
6°07’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
20°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
3°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
27°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
21°05’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Štír
7°29’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Rak
19°02’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Váhy
24°55’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Lev
22°42’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°40’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°19’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°09’
Rak
3°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
1°04’
4. IC:
Lev
17°43’
7. DSC:
Střelec
1°04’
10. MC:
Vodnář
17°43’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »