panna

James Coburn
(1969): The David Frost Show

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.8. 1928 - 20:15h
Místo:
Laurel, Nebraska
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.11.2002 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
James Coburn - Film: The David Frost Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1969, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1969 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Coburn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - I Am Steve McQueen
(2008) - How the West Was Lost
(2007) - The McCartney Years
(2006) - Payback: Straight Up
(2005) - Passion & Poetry: The Ballad of Sam Peckinpah
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - 50 Greatest TV Animals
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - Bruce Lee: The Immortal Dragon
(2002) - Sněžní psi
(2002) - I Love Muppets
(2002) - Americká zbraň
(2001) - Poslední dny
(2001) - Once Upon a Time: Sergio Leone
(2001) - Kurosawa
(2001) - Intimate Portrait: Raquel Welch
(2001) - Yellow Bird
(2001) - Walter a Henry
(2001) - Vězeň
(2001) - Texas Rangers
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2000) - Dale's All Stars
(2000) - World's Scariest Ghosts: Caught on Tape
(2000) - Guns for Hire: The Making of 'The Magnificent Seven'
(2000) - Otcova muka
(2000) - May Day
(2000) - The Good Doctor
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero
(1999) - V zajetí rocku
(1999) - Odplata
(1999) - Noemova archa
(1998) - Steve McQueen: The E! True Hollywood Story
(1998) - The Path of the Dragon
(1998) - Palau - Ráj Pacifiku
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Pan Vražda
(1997) - 20th Century-Fox: The First 50 Years
(1997) - Utrpení
(1997) - Skeletons
(1997) - Falešné svědectví
(1997) - Druhá občanská válka
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Okavango - divoký ráj Afriky
(1996) - Ben Johnson: Third Cowboy on the Right
(1996) - Zmizení Kevina Johnsona
(1996) - Zamilovaný profesor
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Likvidátor
(1996) - Cherokee Kid
(1995) - Ray Alexander: Vražda k večeři
(1995) - Past
(1995) - Anděl pomsty
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Ray Alexander: Chuť na spravedlnost
(1994) - Policajti ve výslužbě
(1994) - Maverick
(1993) - Return to 'The Great Escape'
(1993) - Drakova kletba
(1993) - Seznam smrti
(1993) - Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
(1993) - Nebezpečná hra
(1993) - Christmas Reunion
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Sam Peckinpah: Man of Iron
(1992) - Hugh Hefner: Once Upon a Time
(1992) - Tisíc hrdinů
(1992) - Mastergate
(1992) - Hráč
(1992) - The Fifth Corner (TV seriál)
(1991) - Hollywoodští specialisté (TV seriál)
(1991) - Silverfox
(1991) - Hudson Hawk
(1990) - Tag till himlen
(1990) - My Riviera (TV seriál)
(1990) - Mladé pušky II
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Call from Space
(1988) - Walking After Midnight
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1986) - The Wildest West Show of the Stars
(1986) - Death of a Soldier
(1985) - Otcovy hříchy
(1984) - Cowboys of the Saturday Matinee
(1984) - Tas!
(1984) - Martinův den
(1983) - Malibu
(1983) - Digital Dreams
(1982) - All-Star Birthday Party at Annapolis
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Vysoké riziko
(1981) - Krásky
(1981) - Jacqueline Susann's Valley of the Dolls
(1981) - Darkroom (TV seriál)
(1980) - Superstunt II
(1980) - Mr. Patman
(1980) - Milující páry
(1980) - Baltimorský zázrak
(1979) - Palebná síla
(1979) - The Muppet Movie
(1979) - Goldengirl
(1978) - Formule 1
(1978) - The Dain Curse (TV seriál)
(1978) - Apartmá v Kalifornii
(1977) - Superstunt
(1977) - White Rock
(1977) - Bruce Lee - Mistr bojových umění
(1977) - Železný kříž
(1976) - Poslední ostří hoši
(1976) - Jezdci po nebesích
(1976) - Bitva o Midway
(1975) - 700 mil v sedle
(1975) - Zlé časy
(1975) - Jackpot
(1974) - Dokonalý plán
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1973) - Konec Sheily
(1973) - Kapsáři
(1972) - Proč žít... a proč umírat
(1972) - Jezdci rodea
(1972) - The Carey Treatment
(1971) - Hlavu dolů
(1970) - Poslední z hlavounů v městečku Mobile
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Hard Contract
(1968) - Duffy
(1968) - Candy
(1967) - Waterhole #3
(1967) - Prezidentův psychiatr
(1967) - Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
(1966) - Vyloupení banky v L. A.
(1966) - Náš muž Flint
(1966) - Co jsi dělal za války, taťko?
(1965) - Uragán na Jamajce
(1965) - The Loved One
(1965) - Major Dundee
(1964) - Action On the Beach
(1964) - Amerikanizace Emilky
(1963) - Velký útěk
(1963) - Šaráda
(1963) - The Man From Galveston
(1963) - Králové slunce
(1962) - Peklo je pro hrdiny
(1961) - The Murder Men
(1961) - Acapulco (TV seriál)
(1960) - Sedm statečných
(1960) - Klondike (TV seriál)
(1959) - Ride Lonesome
(1959) - Face of a Fugitive
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Nine Lives of Elfego Baca (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)

James Coburn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The David Frost Show":
(*1930) Clint Eastwood

(*1927) Robert Shaw

(*1925) Jack Lemmon

(*1936) Burt Reynolds

(*1925) Rod Steiger

(*1919) Jack Palance

(*1908) James Stewart

(*1915) Orson Welles

(*1936) Dennis Hopper

(*1930) Richard Harris

(*1919) Donald Pleasence

(*1935) Woody Allen

(*1920) Yul Brynner

(*1940) James Caan

(*1926) Richard Crenna

(*1940) Peter Fonda

(*1928) James Garner

(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1923) Charlton Heston

(*1946) Gregory Hines

(*1931) James Earl Jones

(*1920) Walter Matthau

(*1915) Anthony Quinn

(*1934) George Segal

(*1935) Donald Sutherland

(*1932) Robert Vaughn

(*1946) Cher

(*1945) Bette Midler

(*1935) Julie Andrews

(*1924) Lauren Bacall

(*1925) Richard Burton

(*1933) Michael Caine

(*1929) John Cassavetes

(*1906) Joan Crawford

(*1903) Bing Crosby

(*1925) Sammy Davis Jr.

(*1916) Kirk Douglas

(*1905) Henry Fonda

(*1937) Jane Fonda

(*1896) Lillian Gish

(*1900) Helen Hayes

(*1918) William Holden

(*1911) Danny Kaye

(*1904) Ruby Keeler

(*1921) Deborah Kerr

(*1913) Burt Lancaster

(*1926) Jerry Lewis

(*1924) Lee Marvin

(*1946) Liza Minnelli

(*1909) David Niven

(*1911) Vincent Price

(*1920) Mickey Rooney

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1940) Raquel Welch

(*1923) Cliff Robertson

(*1939) Lily Tomlin

(*1934) Richard Chamberlain

(*1932) Pat Morita

(*1938) Elliott Gould

(*1939) Brenda Vaccaro

(*1925) Hal Holbrook

(*1939) Karen Black

(*1936) Kris Kristofferson

(*1918) Mercedes McCambridge

(*1921) Yves Montand

(*1901) Vittorio De Sica

(*1896) Ruth Gordon

(*1922) Carl Reiner

(*1899) Gloria Swanson

(*1936) Ursula Andress

(*1890) Stanley Holloway

(*1939) Peter Bogdanovich

(*1899) George Cukor

(*1935) William Friedkin

(*1913) Stanley Kramer

(*1906) Otto Preminger

(*1938) Richard Benjamin

(*1899) Pat O'Brien

(*1941) Ryan O'Neal

(*1907) Cab Calloway

(*1931) Claire Bloom

(*1938) Diana Rigg

(*1915) Zsa Zsa Gabor

(*1910) Joyce Grenfell

(*1917) Richard Boone

(*1921) Peter Ustinov

(*1940) Lainie Kazan

(*1945) Carrie Snodgress

(*1935) Jerry Orbach

(*1946) Patty Duke

(*1940) John Lennon

(*1926) Cloris Leachman

(*1936) Nicol Williamson

(*1917) Phyllis Diller

(*1931) Rip Taylor

(*1933) Dom DeLuise

(*1937) Dyan Cannon

(*1894) Moms Mabley

(*1925) B. B. King



Tranzitní horoskop (1969)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
8°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
22°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
25°13’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
13°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
10°25’
Váhy
5°29’
SaturnSaturn:
Střelec
12°41’
Beran
18°48’
UranUran:
Beran
6°27’
Váhy
3°59’
NeptunNeptun:
Lev
29°16’
Štír
27°47’
PlutoPluto:
Rak
17°55’
Panna
25°06’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
4°43’
Beran
4°35’
Černá LunaLilith:
Střelec
0°48’
Blíženci
21°59’
CheirónCheirón:
Býk
10°01’
Ryby
29°04’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Beran
11°58’
4. IC:
Rak
6°07’
7. DSC:
Váhy
11°58’
10. MC:
Kozoroh
6°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »