byk

James Mason
(1961): Dr. Kildare (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Huddersfield, Yorkshire
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
27.7.1984 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
James Mason - Film: Dr. Kildare (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1961, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1961 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Mason - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Pokoj 237
(2010) - A Star Is Born: Special Features
(2008) - Kam se hrabe Hollywood
(1985) - The Shooting Party
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Dr. Fischer of Geneva
(1985) - The Assisi Underground
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Neznámý Chaplin
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1983) - Alexandre
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun'
(1982) - Zlo pod sluncem
(1982) - Rozsudek
(1982) - Ivanhoe
(1981) - A Dangerous Summer
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1980) - Film o filmu Osvícení
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1979) - The Royal Variety Performance 1979
(1979) - Vražda na úrovni
(1979) - Štvanci
(1979) - Salem's Lot
(1979) - Pokrevní příbuzní
(1979) - Ffolkes
(1978) - Vodní děti
(1978) - Nebe může počkat
(1978) - Hoši z Brazílie
(1977) - Homage to Chagall: The Colours of Love
(1977) - Železný kříž
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - People of the Wind
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - Paura in città
(1976) - The Bananas Boat
(1976) - Alle origini della mafia (TV seriál)
(1975) - Zlatá lest
(1975) - Úctyhodní lidé
(1975) - La Polizia interviene: ordine di uccidere
(1975) - Mandingo
(1975) - La Citta sconvolta: caccia spietata ai rapitori
(1975) - Autobiography of a Princess
(1974) - 11 Harrowhouse
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1974) - Marseillská smlouva
(1973) - Mackintoshův člověk
(1973) - Konec Sheily
(1973) - Frankenstein: The True Story
(1972) - Child's Play
(1971) - The Search for the Nile (TV seriál)
(1971) - Kill!
(1971) - El Hombre de Río Malo
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - The Yin and Yang of Mr. Go
(1970) - Studený pot
(1970) - Jaro a portské víno
(1969) - Della
(1969) - A Tall, Stalwart Lancer
(1969) - Age of Consent
(1968) - Vienna: The Years Remembered
(1968) - The Sea Gull
(1968) - Mayerling
(1968) - The Legend of Silent Night
(1968) - Duffy
(1967) - Stranger in the House
(1967) - The London Nobody Knows
(1966) - The Tormentors
(1966) - Smrtelný případ
(1966) - Modrý Max
(1966) - Dívka Georgy
(1966) - Dare I Weep, Dare I Mourn
(1965) - Pianos mecánicos, Los
(1965) - Lord Jim
(1965) - Čingischán
(1964) - The Pumpkin Eater
(1964) - Pád říše římské
(1963) - Beta Som
(1962) - Útěk ze Zahrainu
(1962) - Tiara Tahiti
(1962) - Rebecca
(1962) - Lolita
(1962) - Hrdinův ostrov
(1961) - Password
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Soudní procesy s Oscarem Wildem
(1960) - John Brown's Raid
(1959) - A Touch of Larceny
(1959) - Na sever severozápadní linkou
(1959) - Cesta do středu Země
(1958) - The Decks Ran Red
(1958) - Cry Terror!
(1957) - Island in the Sun
(1956) - Silnější než život
(1956) - Forever, Darling
(1954) - 20 000 mil pod mořem
(1954) - Zrodila se hvězda
(1954) - Princ Valiant
(1953) - Zrádné srdce
(1953) - Příběh tří lásek
(1953) - The Man Between
(1953) - Krysy pouště
(1953) - Julius Caesar
(1953) - Charade
(1953) - Botany Bay
(1952) - 5 Fingers
(1952) - Zajatec ze Zendy
(1952) - Lady Possessed
(1952) - Face to Face
(1951) - Pandora and the Flying Dutchman
(1951) - Liška pouště
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - One Way Street
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - V pasti
(1949) - Madame Bovary
(1949) - Lehkovážný okamžik
(1949) - East Side, West Side
(1948) - Toast of the Town
(1947) - Štvanec
(1947) - Dokonalý zločin
(1945) - 3 sestry
(1945) - Sličná vražedkyně
(1945) - Sedmý závoj
(1945) - A Place of One's Own
(1944) - Setkání v Alžíru
(1944) - Hotel Reserve
(1944) - Fanny by Gaslight
(1943) - Setkání ve tmě
(1943) - Muž v šedém
(1943) - Londýn v plamenech
(1942) - Thunder Rock
(1942) - Tajné poslání
(1942) - The Night Has Eyes
(1942) - Hatter's Castle
(1942) - Alibi
(1941) - The Patient Vanishes
(1939) - I Met a Murderer
(1939) - Bees on the Boat-Deck
(1938) - The High Command
(1938) - Cyrano de Bergerac
(1937) - The Mill on the Floss
(1937) - Return of the Scarlet Pimpernel
(1937) - Požár nad Anglií
(1937) - Catch As Catch Can
(1936) - Twice Branded
(1936) - Troubled Waters
(1936) - Secret of Stamboul
(1936) - Prison Breaker
(1936) - Blind Man's Bluff
(1935) - Late Extra

James Mason - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

James Mason - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dr. Kildare (TV seriál)":
(*1937) Jack Nicholson

(*1921) Charles Bronson

(*1940) James Caan

(*1931) James Earl Jones

(*1934) Richard Chamberlain

(*1916) Jack Arnold (režisér)

(*1920) Don Taylor (režisér)

(*1927) Elliot Silverstein (režisér)

(*1938) Michael Ritchie (režisér)

(*1922) Ruth Roman

(*1935) John Saxon

(*1937) Dorothy Provine

(*1893) John Brahm (režisér)

(*1922) Coleen Gray

(*1891) Fay Bainter

(*1922) Lamont Johnson (režisér)

(*1937) Suzanne Pleshette

(*1922) Margaret Leighton

(*1942) Barbara Parkins

(*1922) Paul Wendkos (režisér)

(*1932) Jud Taylor

(*1906) Eddie Albert

(*1934) James Franciscus

(*1922) Buzz Kulik (režisér)

(*1896) Raymond Massey

(*1927) Robert Butler (režisér)

(*1930) Richard C. Sarafian (režisér)

(*1917) Boris Sagal (režisér)

(*1949) Veronica Cartwright

(*1931) James Goldstone (režisér)

(*1934) Audrey Dalton

(*1920) Alf Kjellin (režisér)

(*1921) Leo Penn (režisér)

(*1919) Lawrence Dobkin (režisér)

(*1918) James Edwards

(*1917) John Newland (režisér)

(*1936) Jim McMullan

(*1909) Karel Hradilák

(*1930) Anne Francis

(*1940) Louise Sorel

(*1938) Susan Strasberg

(*1917) Earl Bellamy (režisér)

(*1917) Barry Nelson

(*1910) Mary Jackson

(*1942) Claudine Longet

(*1921) Gene Roddenberry (scénárista)

(*1942) Daniela Bianchi

(*1922) John Anderson

(*1944) Brooke Bundy

(*1882) Estelle Winwood

(*1935) Bob Denver

(*1924) James Komack (režisér)

(*1947) Tippy Walker

(*1907) Cesar Romero

(*1927) Patrick O'Neal

(*1928) Marion Ross

(*1921) Peggy Rea

(*1958) Lisa Loring

(*1916) David Lewis

(*1918) Vito Scotti

(*1914) Parley Baer

(*1914) Frances Reid

(*1912) George Petrie

(*1911) Hugh Sanders

(*1934) Aki Aleong

(*1914) Tim Herbert

(*1937) Elinor Donahue

(*1934) Joyce Van Patten

(*1947) Kim Darby

(*1930) Bradford Dillman

(*1933) Donna Douglas

(*1925) Harry Guardino

(*1938) Richard Beymer

(*1899) Ramon Novarro

(*1930) Polly Bergen

(*1933) James Shigeta

(*1926) Julie Adams

(*1936) Shelley Morrison

(*1939) Anjanette Comer

(*1932) Hari Rhodes

(*1934) Joan Hackett

(*1942) Joanna Pettet

(*1938) Anne Helm

(*1935) Michael Callan

(*1940) Mariette Hartley

(*1934) Barbara McNair

(*1931) Janice Rule

(*1882) Joseph Sweeney

(*1928) George Grizzard

(*1921) Jeff Donnell

(*1926) Jeremy Slate

(*1904) Glenda Farrell

(*1928) Earl Holliman

(*1901) Ellerbe Harry

(*1913) Anna Lee

(*1916) Edward Binns

(*1914) Charles McGraw

(*1915) Jules Munshin

(*1936) Miriam Colon



Tranzitní horoskop (1961)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
23°59’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
28°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
15°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°26’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
23°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
4°49’
Kozoroh
14°12’
SaturnSaturn:
Beran
18°07’
Kozoroh
19°38’
UranUran:
Kozoroh
20°55’
Lev
25°21’
NeptunNeptun:
Rak
14°59’
Štír
10°50’
PlutoPluto:
Blíženci
24°35’
Panna
8°00’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
17°58’
Panna
9°19’
Černá LunaLilith:
Panna
25°34’
Rak
26°38’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°01’
Vodnář
28°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »