byk

James Mason
(1961): Password

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Huddersfield, Yorkshire
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
27.7.1984 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
James Mason - Film: Password
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1961, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1961 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Mason - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Pokoj 237
(2010) - A Star Is Born: Special Features
(2008) - Kam se hrabe Hollywood
(1985) - The Shooting Party
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Dr. Fischer of Geneva
(1985) - The Assisi Underground
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Neznámý Chaplin
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1983) - Alexandre
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun'
(1982) - Zlo pod sluncem
(1982) - Rozsudek
(1982) - Ivanhoe
(1981) - A Dangerous Summer
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1980) - Film o filmu Osvícení
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1979) - The Royal Variety Performance 1979
(1979) - Vražda na úrovni
(1979) - Štvanci
(1979) - Salem's Lot
(1979) - Pokrevní příbuzní
(1979) - Ffolkes
(1978) - Vodní děti
(1978) - Nebe může počkat
(1978) - Hoši z Brazílie
(1977) - Homage to Chagall: The Colours of Love
(1977) - Železný kříž
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - People of the Wind
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - Paura in città
(1976) - The Bananas Boat
(1976) - Alle origini della mafia (TV seriál)
(1975) - Zlatá lest
(1975) - Úctyhodní lidé
(1975) - La Polizia interviene: ordine di uccidere
(1975) - Mandingo
(1975) - La Citta sconvolta: caccia spietata ai rapitori
(1975) - Autobiography of a Princess
(1974) - 11 Harrowhouse
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1974) - Marseillská smlouva
(1973) - Mackintoshův člověk
(1973) - Konec Sheily
(1973) - Frankenstein: The True Story
(1972) - Child's Play
(1971) - The Search for the Nile (TV seriál)
(1971) - Kill!
(1971) - El Hombre de Río Malo
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - The Yin and Yang of Mr. Go
(1970) - Studený pot
(1970) - Jaro a portské víno
(1969) - Della
(1969) - A Tall, Stalwart Lancer
(1969) - Age of Consent
(1968) - Vienna: The Years Remembered
(1968) - The Sea Gull
(1968) - Mayerling
(1968) - The Legend of Silent Night
(1968) - Duffy
(1967) - Stranger in the House
(1967) - The London Nobody Knows
(1966) - The Tormentors
(1966) - Smrtelný případ
(1966) - Modrý Max
(1966) - Dívka Georgy
(1966) - Dare I Weep, Dare I Mourn
(1965) - Pianos mecánicos, Los
(1965) - Lord Jim
(1965) - Čingischán
(1964) - The Pumpkin Eater
(1964) - Pád říše římské
(1963) - Beta Som
(1962) - Útěk ze Zahrainu
(1962) - Tiara Tahiti
(1962) - Rebecca
(1962) - Lolita
(1962) - Hrdinův ostrov
(1961) - Password
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Soudní procesy s Oscarem Wildem
(1960) - John Brown's Raid
(1959) - A Touch of Larceny
(1959) - Na sever severozápadní linkou
(1959) - Cesta do středu Země
(1958) - The Decks Ran Red
(1958) - Cry Terror!
(1957) - Island in the Sun
(1956) - Silnější než život
(1956) - Forever, Darling
(1954) - 20 000 mil pod mořem
(1954) - Zrodila se hvězda
(1954) - Princ Valiant
(1953) - Zrádné srdce
(1953) - Příběh tří lásek
(1953) - The Man Between
(1953) - Krysy pouště
(1953) - Julius Caesar
(1953) - Charade
(1953) - Botany Bay
(1952) - 5 Fingers
(1952) - Zajatec ze Zendy
(1952) - Lady Possessed
(1952) - Face to Face
(1951) - Pandora and the Flying Dutchman
(1951) - Liška pouště
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - One Way Street
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - V pasti
(1949) - Madame Bovary
(1949) - Lehkovážný okamžik
(1949) - East Side, West Side
(1948) - Toast of the Town
(1947) - Štvanec
(1947) - Dokonalý zločin
(1945) - 3 sestry
(1945) - Sličná vražedkyně
(1945) - Sedmý závoj
(1945) - A Place of One's Own
(1944) - Setkání v Alžíru
(1944) - Hotel Reserve
(1944) - Fanny by Gaslight
(1943) - Setkání ve tmě
(1943) - Muž v šedém
(1943) - Londýn v plamenech
(1942) - Thunder Rock
(1942) - Tajné poslání
(1942) - The Night Has Eyes
(1942) - Hatter's Castle
(1942) - Alibi
(1941) - The Patient Vanishes
(1939) - I Met a Murderer
(1939) - Bees on the Boat-Deck
(1938) - The High Command
(1938) - Cyrano de Bergerac
(1937) - The Mill on the Floss
(1937) - Return of the Scarlet Pimpernel
(1937) - Požár nad Anglií
(1937) - Catch As Catch Can
(1936) - Twice Branded
(1936) - Troubled Waters
(1936) - Secret of Stamboul
(1936) - Prison Breaker
(1936) - Blind Man's Bluff
(1935) - Late Extra

James Mason - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

James Mason - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Password":
(*1932) Anthony Perkins

(*1919) Jack Palance

(*1929) Vera Miles

(*1927) Janet Leigh

(*1908) James Stewart

(*1905) Joseph Cotten

(*1900) Agnes Moorehead

(*1931) Anne Bancroft

(*1935) Woody Allen

(*1908) Don Ameche

(*1926) Richard Crenna

(*1940) Peter Fonda

(*1928) Martin Landau

(*1924) Lauren Bacall

(*1906) Joan Crawford

(*1925) Sammy Davis Jr.

(*1916) Olivia de Havilland

(*1916) Betty Grable

(*1912) Gene Kelly

(*1918) Robert Preston

(*1911) Ginger Rogers

(*1920) Mickey Rooney

(*1923) Cliff Robertson

(*1928) Roddy McDowall

(*1940) James Brolin

(*1912) José Ferrer

(*1914) John Ireland

(*1918) John Forsythe

(*1909) Vivian Vance

(*1933) Joan Collins

(*1922) Carl Reiner

(*1909) Douglas Fairbanks Jr.

(*1906) Otto Preminger

(*1917) Lena Horne

(*1943) Lynn Redgrave

(*1917) Richard Boone

(*1933) Wayne Rogers

(*1937) Loretta Swit

(*1931) Barbara Eden

(*1919) Red Buttons

(*1937) Dyan Cannon

(*1933) Jayne Mansfield

(*1920) Shelley Winters

(*1931) Rita Moreno

(*1936) Mary Tyler Moore

(*1915) Eli Wallach

(*1911) Jean-Pierre Aumont

(*1910) Joan Bennett

(*1906) William Bendix

(*1921) Brian Keith

(*1927) Richard Long

(*1926) Fred Gwynne

(*1922) Darren McGavin

(*1925) Donald O'Connor

(*1926) Betsy Palmer

(*1927) Barbara Rush

(*1906) Eddie Albert

(*1922) Jackie Cooper

(*1928) Laurence Harvey

(*1914) Zachary Scott

(*1919) Robert Stack

(*1908) Eve Arden

(*1925) Dina Merrill

(*1932) Inga Swenson

(*1914) David Wayne

(*1934) Bill Bixby

(*1933) Carol Burnett

(*1942) Carol Lynley

(*1948) Kate Jackson

(*1909) Ann Sothern

(*1935) Diahann Carroll

(*1921) Carol Channing

(*1939) George Hamilton

(*1928) Adam West

(*1930) Carolyn Jones

(*1927) Alan King

(*1929) Jane Powell

(*1945) Adrienne Barbeau

(*1926) Sydney Chaplin

(*1924) Buddy Hackett

(*1914) E. G. Marshall

(*1931) Anthony Newley

(*1933) Frank Gorshin

(*1931) Robert Morse

(*1922) Steven Hill

(*1931) Martin Milner

(*1904) Ray Bolger

(*1925) Johnny Carson

(*1941) Robert Foxworth

(*1916) George Montgomery

(*1925) Dick Van Dyke

(*1929) Bob Newhart

(*1911) Lucille Ball

(*1925) June Lockhart

(*1923) Peter Lawford

(*1930) Anne Francis

(*1938) Susan Strasberg

(*1917) Barry Nelson

(*1933) Elizabeth Montgomery



Tranzitní horoskop (1961)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
23°59’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
28°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
15°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°26’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
23°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
4°49’
Kozoroh
14°12’
SaturnSaturn:
Beran
18°07’
Kozoroh
19°38’
UranUran:
Kozoroh
20°55’
Lev
25°21’
NeptunNeptun:
Rak
14°59’
Štír
10°50’
PlutoPluto:
Blíženci
24°35’
Panna
8°00’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
17°58’
Panna
9°19’
Černá LunaLilith:
Panna
25°34’
Rak
26°38’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°01’
Vodnář
28°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »