byk

James Mason
(1980): Hollywood (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Huddersfield, Yorkshire
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
27.7.1984 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
James Mason - Film: Hollywood (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Mason - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Pokoj 237
(2010) - A Star Is Born: Special Features
(2008) - Kam se hrabe Hollywood
(1985) - The Shooting Party
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Dr. Fischer of Geneva
(1985) - The Assisi Underground
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Neznámý Chaplin
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1983) - Alexandre
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun'
(1982) - Zlo pod sluncem
(1982) - Rozsudek
(1982) - Ivanhoe
(1981) - A Dangerous Summer
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1980) - Film o filmu Osvícení
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1979) - The Royal Variety Performance 1979
(1979) - Vražda na úrovni
(1979) - Štvanci
(1979) - Salem's Lot
(1979) - Pokrevní příbuzní
(1979) - Ffolkes
(1978) - Vodní děti
(1978) - Nebe může počkat
(1978) - Hoši z Brazílie
(1977) - Homage to Chagall: The Colours of Love
(1977) - Železný kříž
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - People of the Wind
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - Paura in città
(1976) - The Bananas Boat
(1976) - Alle origini della mafia (TV seriál)
(1975) - Zlatá lest
(1975) - Úctyhodní lidé
(1975) - La Polizia interviene: ordine di uccidere
(1975) - Mandingo
(1975) - La Citta sconvolta: caccia spietata ai rapitori
(1975) - Autobiography of a Princess
(1974) - 11 Harrowhouse
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1974) - Marseillská smlouva
(1973) - Mackintoshův člověk
(1973) - Konec Sheily
(1973) - Frankenstein: The True Story
(1972) - Child's Play
(1971) - The Search for the Nile (TV seriál)
(1971) - Kill!
(1971) - El Hombre de Río Malo
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - The Yin and Yang of Mr. Go
(1970) - Studený pot
(1970) - Jaro a portské víno
(1969) - Della
(1969) - A Tall, Stalwart Lancer
(1969) - Age of Consent
(1968) - Vienna: The Years Remembered
(1968) - The Sea Gull
(1968) - Mayerling
(1968) - The Legend of Silent Night
(1968) - Duffy
(1967) - Stranger in the House
(1967) - The London Nobody Knows
(1966) - The Tormentors
(1966) - Smrtelný případ
(1966) - Modrý Max
(1966) - Dívka Georgy
(1966) - Dare I Weep, Dare I Mourn
(1965) - Pianos mecánicos, Los
(1965) - Lord Jim
(1965) - Čingischán
(1964) - The Pumpkin Eater
(1964) - Pád říše římské
(1963) - Beta Som
(1962) - Útěk ze Zahrainu
(1962) - Tiara Tahiti
(1962) - Rebecca
(1962) - Lolita
(1962) - Hrdinův ostrov
(1961) - Password
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Soudní procesy s Oscarem Wildem
(1960) - John Brown's Raid
(1959) - A Touch of Larceny
(1959) - Na sever severozápadní linkou
(1959) - Cesta do středu Země
(1958) - The Decks Ran Red
(1958) - Cry Terror!
(1957) - Island in the Sun
(1956) - Silnější než život
(1956) - Forever, Darling
(1954) - 20 000 mil pod mořem
(1954) - Zrodila se hvězda
(1954) - Princ Valiant
(1953) - Zrádné srdce
(1953) - Příběh tří lásek
(1953) - The Man Between
(1953) - Krysy pouště
(1953) - Julius Caesar
(1953) - Charade
(1953) - Botany Bay
(1952) - 5 Fingers
(1952) - Zajatec ze Zendy
(1952) - Lady Possessed
(1952) - Face to Face
(1951) - Pandora and the Flying Dutchman
(1951) - Liška pouště
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - One Way Street
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - V pasti
(1949) - Madame Bovary
(1949) - Lehkovážný okamžik
(1949) - East Side, West Side
(1948) - Toast of the Town
(1947) - Štvanec
(1947) - Dokonalý zločin
(1945) - 3 sestry
(1945) - Sličná vražedkyně
(1945) - Sedmý závoj
(1945) - A Place of One's Own
(1944) - Setkání v Alžíru
(1944) - Hotel Reserve
(1944) - Fanny by Gaslight
(1943) - Setkání ve tmě
(1943) - Muž v šedém
(1943) - Londýn v plamenech
(1942) - Thunder Rock
(1942) - Tajné poslání
(1942) - The Night Has Eyes
(1942) - Hatter's Castle
(1942) - Alibi
(1941) - The Patient Vanishes
(1939) - I Met a Murderer
(1939) - Bees on the Boat-Deck
(1938) - The High Command
(1938) - Cyrano de Bergerac
(1937) - The Mill on the Floss
(1937) - Return of the Scarlet Pimpernel
(1937) - Požár nad Anglií
(1937) - Catch As Catch Can
(1936) - Twice Branded
(1936) - Troubled Waters
(1936) - Secret of Stamboul
(1936) - Prison Breaker
(1936) - Blind Man's Bluff
(1935) - Late Extra

James Mason - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

James Mason - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hollywood (TV seriál)":
(*1906) Louise Brooks

(*1896) Lillian Gish

(*1895) Buster Keaton

(*1894) King Vidor

(*1906) Janet Gaynor

(*1909) Douglas Fairbanks Jr.

(*1899) Gloria Swanson

(*1899) George Cukor

(*1896) William A. Wellman

(*1902) William Wyler

(*1899) Byron Haskin

(*1898) Bessie Love

(*1894) Lois Wilson

(*1895) Lewis Milestone

(*1904) Charles 'Buddy' Rogers

(*1906) Mary Astor

(*1885) Allan Dwan

(*1893) Norma Talmadge

(*1900) Colleen Moore

(*1898) Henry Hathaway

(*1896) Barbara La Marr

(*1896) Yakima Canutt

(*1886) Henry King

(*1914) Jackie Coogan

(*1890) Clarence Brown

(*1902) Marion Mack

(*1892) Hal Roach

(*1890) Jeanne Eagels

(*1902) Harold D. Schuster

(*1901) Albert S. Rogell

(*1902) Paul Kohner

(*1899) John Gilbert

(*1889) Snub Pollard

(*1938) Kevin Brownlow (režisér)

(*1887) Billy Bevan

(*1881) Lois Weber

(*1898) Eleanor Boardman

(*1936) Carl Davis (hudební skladatel)

(*1901) Ben Lyon

(*1896) Blanche Sweet

(*1903) Rex Bell

(*1891) Tim McCoy

(*1898) George J. Folsey

(*1897) Conrad Nagel

(*1883) Francis X. Bushman

(*1898) Agnes Ayres

(*1893) Dorothy Dalton

(*1900) Shirley Mason

(*1856) Woodrow Wilson

(*1897) Viola Dana

(*1904) Alice White

(*1928) David Gill (režisér)



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
23°59’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
28°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
15°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°26’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
23°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
4°49’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Beran
18°07’
Panna
26°59’
UranUran:
Kozoroh
20°55’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Rak
14°59’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Blíženci
24°35’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
17°58’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Panna
25°34’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°01’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »