ryby

Jan Cimický
(1999): Banánové rybičky

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec, scénárista
Jan Cimický - Film: Banánové rybičky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Cimický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Banánové rybičky":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1970) Rudolf Hrušínský nejml.

(*1938) Jiří Menzel

(*1946) Ladislav Gerendáš

(*1940) Milan Lasica

(*1941) Július Satinský

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1944) Marián Labuda st.

(*1959) Miro Noga

(*1949) Andrej Hryc

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1931) Jiří Suchý

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1938) Milena Dvorská

(*1961) Pavel Kříž

(*1949) Pavel Zedníček

(*1964) Eva Jeníčková

(*1959) Bára Štěpánová

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1965) Martin Dejdar

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1975) Petra Špalková

(*1957) Jan Jiráň

(*1948) Pavel Nový

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1952) Jitka Smutná

(*1943) Václav Postránecký

(*1954) Zdena Studenková

(*1947) Jana Šulcová

(*1942) Emília Vášáryová

(*1948) Magda Vášáryová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1949) Dagmar Bláhová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1954) Jana Boušková

(*1953) Hana Čížková

(*1941) Helga Čočková

(*1941) Marie Drahokoupilová

(*1929) Květa Fialová

(*1974) Zuzana Fialová

(*1955) Veronika Freimanová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1941) Libuše Geprtová

(*1952) Hana Gregorová

(*1959) Eva Holubová

(*1951) Dana Homolová

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1958) Zora Jandová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1970) Barbora Kodetová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1956) Lenka Kořínková

(*1954) Jana Krausová

(*1958) Ljuba Krbová

(*1952) Zuzana Kronerová

(*1942) Marta Kubišová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1961) Kateřina Lojdová

(*1969) Barbora Lukešová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1950) Kamila Magálová

(*1950) Jitka Molavcová

(*1956) Dáda Patrasová

(*1955) Jana Paulová

(*1939) Eva Pilarová

(*1974) Theodora Remundová

(*1972) Dara Rolins

(*1941) Marie Rottrová

(*1960) Anna Šišková

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1947) Jana Švandová

(*1944) Jana Synková

(*1947) Lenka Termerová

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1956) Vlasta Žehrová



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
16°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°40’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
25°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°01’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Lev
18°05’
Beran
26°46’
UranUran:
Blíženci
22°07’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Váhy
12°34’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
13°18’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°59’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°20’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Štír
24°34’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »