ryby

Jan Cimický
(2012): Dobrý večer, Česko!

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec, scénárista
Jan Cimický - Film: Dobrý večer, Česko!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Cimický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dobrý večer, Česko!":
(*1951) Tomáš Töpfer

(*1951) Fero Fenič

(*1956) Martin Stropnický

(*1936) Jiří Grygar

(*1944) Miloš Zeman

(*1945) Vladimír Železný

(*1947) Jan Rosák

(*1952) Alexander Hemala

(*1971) Martina Kociánová

(*1945) John Bok

(*1972) Vendula Svobodová

(*1954) Andrej Babiš

(*1961) Dana Drábová

(*1951) Jan Fischer

(*1971) Bohuslav Sobotka



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
16°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°40’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
25°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°01’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Lev
18°05’
Váhy
28°19’
UranUran:
Blíženci
22°07’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Váhy
12°34’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Lev
13°18’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°59’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°20’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Štír
24°34’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adina Mandlová
(*1910 - 1991) herečka

Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) herec

Rusko Elsa Triolet
(*1896 - 1970) francouzská spisovatelka

Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politik

Slovensko Alexandra Berková
(*1949 - 2008) scénáristka, publicistka, prozaička, pedagožka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »