ryby

Jan Cimický
(2012): Dobrý večer, Česko!

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, scénárista
Jan Cimický - Film: Dobrý večer, Česko!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Cimický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dobrý večer, Česko!":
(*1951) Tomáš Töpfer

(*1951) Fero Fenič

(*1956) Martin Stropnický

(*1936) Jiří Grygar

(*1944) Miloš Zeman

(*1945) Vladimír Železný

(*1947) Jan Rosák

(*1952) Alexander Hemala

(*1971) Martina Kociánová

(*1945) John Bok

(*1972) Vendula Svobodová

(*1954) Andrej Babiš

(*1961) Dana Drábová

(*1951) Jan Fischer

(*1971) Bohuslav Sobotka



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
16°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°40’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
25°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°01’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Lev
18°05’
Váhy
28°19’
UranUran:
Blíženci
22°07’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Váhy
12°34’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Lev
13°18’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°59’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°20’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Štír
24°34’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »