ryby

Jan Cimický
(2012): Dobrý večer, Česko!

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, scénárista
Jan Cimický - Film: Dobrý večer, Česko!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Cimický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dobrý večer, Česko!":
(*1951) Tomáš Töpfer

(*1951) Fero Fenič

(*1956) Martin Stropnický

(*1936) Jiří Grygar

(*1944) Miloš Zeman

(*1945) Vladimír Železný

(*1947) Jan Rosák

(*1952) Alexander Hemala

(*1971) Martina Kociánová

(*1945) John Bok

(*1972) Vendula Svobodová

(*1954) Andrej Babiš

(*1961) Dana Drábová

(*1951) Jan Fischer

(*1971) Bohuslav Sobotka



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
16°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°40’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
25°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°01’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Lev
18°05’
Váhy
28°19’
UranUran:
Blíženci
22°07’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Váhy
12°34’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Lev
13°18’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°59’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°20’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Štír
24°34’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »