ryby

Jan Cimický
(2013): Stopy života - Dívčí sen

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, scénárista
Jan Cimický - Film: Stopy života - Dívčí sen
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Cimický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Stopy života - Dívčí sen":
(*1955) Oldřich Kaiser

(*1960) Ivana Andrlová

(*1961) Yvetta Kornová

(*1933) Valentina Thielová

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1936) Jan Kačer

(*1924) Ladislav Chudík

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1929) Ivo Niederle

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1939) Jozef Adamovič

(*1947) Jiří Krytinář

(*1979) Michaela Maurerová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1946) Vlasta Peterková

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1968) Michaela Kudláčková

(*1956) Vladimír Holomek (kameraman)

(*1984) Tomáš Magnusek

(*1986) Petra Molnárová

(*1989) Adriana Bajtková

(*1970) René Šnajdr



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
16°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°40’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
25°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°01’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Lev
18°05’
Štír
9°34’
UranUran:
Blíženci
22°07’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Váhy
12°34’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Lev
13°18’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°59’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°20’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Štír
24°34’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »