ryby

Jan Cimický
(2013): Stopy života - Dívčí sen

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec, scénárista
Jan Cimický - Film: Stopy života - Dívčí sen
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Cimický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Stopy života - Dívčí sen":
(*1955) Oldřich Kaiser

(*1960) Ivana Andrlová

(*1961) Yvetta Kornová

(*1933) Valentina Thielová

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1936) Jan Kačer

(*1924) Ladislav Chudík

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1929) Ivo Niederle

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1939) Jozef Adamovič

(*1947) Jiří Krytinář

(*1979) Michaela Maurerová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1946) Vlasta Peterková

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1968) Michaela Kudláčková

(*1956) Vladimír Holomek (kameraman)

(*1984) Tomáš Magnusek

(*1986) Petra Molnárová

(*1989) Adriana Bajtková

(*1970) René Šnajdr



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
16°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°40’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
25°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°01’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Lev
18°05’
Štír
9°34’
UranUran:
Blíženci
22°07’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Váhy
12°34’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Lev
13°18’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°59’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°20’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Štír
24°34’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »