ryby

Jan Cimický
(2013): Stopy života - Dívčí sen

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, scénárista
Jan Cimický - Film: Stopy života - Dívčí sen
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Cimický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Stopy života - Dívčí sen":
(*1955) Oldřich Kaiser

(*1960) Ivana Andrlová

(*1961) Yvetta Kornová

(*1933) Valentina Thielová

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1936) Jan Kačer

(*1924) Ladislav Chudík

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1929) Ivo Niederle

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1939) Jozef Adamovič

(*1947) Jiří Krytinář

(*1979) Michaela Maurerová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1946) Vlasta Peterková

(*1983) Kristýna Nováková-Fuitová

(*1968) Michaela Kudláčková

(*1956) Vladimír Holomek (kameraman)

(*1984) Tomáš Magnusek

(*1986) Petra Molnárová

(*1989) Adriana Bajtková

(*1970) René Šnajdr



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
16°22’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°40’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
25°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
25°01’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Lev
18°05’
Štír
9°34’
UranUran:
Blíženci
22°07’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Váhy
12°34’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Lev
13°18’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°59’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°20’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Štír
24°34’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »