beran

Jan Kaplický
(1968): Nebeští jezdci

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
14.1.2009 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
architekt, designer, přednášející
Jan Kaplický - Film: Nebeští jezdci
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1968, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1968 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Kaplický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nebeští jezdci":
(*1939) Jiří Hrzán

(*1940) Ivan Krajíček

(*1922) Karel Černý (scénograf)

(*1925) Jindřich Polák (režisér)

(*1929) Svatopluk Matyáš

(*1945) Josef Váša

(*1907) Antonín Kubový

(*1924) Jaroslav Rozsíval

(*1939) Bedřich Šetena

(*1941) Jiří Bednář

(*1944) Jaroslav Vlk

(*1940) Kazimierz Siedlaczek

(*1933) Karel Hála

(*1948) Jana Nováková

(*1942) Jana Sedlmajerová

(*1919) Václav Král

(*1927) Jaroslav Toms

(*1904) Elisie Randolph

(*1940) Gunter Schoss

(*1919) Rudolf Hammer

(*1926) Jan Němeček (kameraman)

(*1924) Evžen Illín (hudební skladatel)

(*1928) Zdeněk Mahler (scénárista)



Tranzitní horoskop (1968)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
6°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
17°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
5°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°11’
Panna
5°40’
SaturnSaturn:
Ryby
29°14’
Beran
6°07’
UranUran:
Býk
8°53’
Panna
29°12’
NeptunNeptun:
Panna
16°34’
Štír
25°39’
PlutoPluto:
Rak
26°30’
Panna
22°51’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°51’
Beran
23°58’
Černá LunaLilith:
Štír
21°58’
Býk
11°12’
CheirónCheirón:
Blíženci
19°34’
Ryby
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »