beran

Jan Kaplický
(1968): Nebeští jezdci

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
14.1.2009 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
architekt, designer, přednášející
Jan Kaplický - Film: Nebeští jezdci
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1968, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1968 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Kaplický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nebeští jezdci":
(*1939) Jiří Hrzán

(*1940) Ivan Krajíček

(*1922) Karel Černý (scénograf)

(*1925) Jindřich Polák (režisér)

(*1929) Svatopluk Matyáš

(*1945) Josef Váša

(*1907) Antonín Kubový

(*1924) Jaroslav Rozsíval

(*1939) Bedřich Šetena

(*1941) Jiří Bednář

(*1944) Jaroslav Vlk

(*1940) Kazimierz Siedlaczek

(*1933) Karel Hála

(*1948) Jana Nováková

(*1942) Jana Sedlmajerová

(*1919) Václav Král

(*1927) Jaroslav Toms

(*1904) Elisie Randolph

(*1940) Gunter Schoss

(*1919) Rudolf Hammer

(*1926) Jan Němeček (kameraman)

(*1924) Evžen Illín (hudební skladatel)

(*1928) Zdeněk Mahler (scénárista)



Tranzitní horoskop (1968)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
6°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
17°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
5°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°11’
Panna
5°40’
SaturnSaturn:
Ryby
29°14’
Beran
6°07’
UranUran:
Býk
8°53’
Panna
29°12’
NeptunNeptun:
Panna
16°34’
Štír
25°39’
PlutoPluto:
Rak
26°30’
Panna
22°51’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°51’
Beran
23°58’
Černá LunaLilith:
Štír
21°58’
Býk
11°12’
CheirónCheirón:
Blíženci
19°34’
Ryby
25°35’

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »