beran

Jan Kaplický
(2004): Uvolněte se, prosím

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
14.1.2009 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
architekt, designer, přednášející
Jan Kaplický - Film: Uvolněte se, prosím
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Kaplický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Uvolněte se, prosím":
(*1940) Milan Lasica

(*1944) Marián Labuda st.

(*1959) Miro Noga

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1931) Jiří Suchý

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1964) Eva Jeníčková

(*1946) Jiří Ornest

(*1948) Pavel Nový

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1974) Lucie Benešová

(*1949) Dagmar Bláhová

(*1926) Vlasta Chramostová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1947) Táňa Fischerová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1931) Hana Hegerová

(*1959) Eva Holubová

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1979) Klára Issová

(*1981) Martha Issová

(*1970) Barbora Kodetová

(*1946) Daniela Kolářová

(*1952) Zuzana Kronerová

(*1966) Jiří Macháček

(*1950) Kamila Magálová

(*1939) Eva Pilarová

(*1972) Dara Rolins

(*1923) Luba Skořepová

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1947) Lenka Termerová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1955) Halina Pawlowská

(*1982) Kryštof Hádek

(*1936) Pavel Landovský

(*1973) Simona Krainová

(*1953) Jan Kraus

(*1968) Daniel Landa

(*1969) Dan Bárta

(*1941) Boris Hybner

(*1938) Jiří Krampol

(*1937) Pavel Bobek

(*1934) Juraj Herz

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1945) Milan Kňažko

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1924) Ladislav Chudík

(*1964) Jiří Pomeje

(*1946) Kabir Bedi

(*1948) Agnieszka Holland

(*1929) Věra Chytilová

(*1938) Hynek Bočan

(*1951) Fero Fenič

(*1967) Jan Hřebejk

(*1941) Marie Poledňáková

(*1957) Milan Šteindler

(*1953) Zdeněk Troška

(*1977) Jan Budař

(*1967) Szidi Tobias

(*1936) Jaroslav Čejka

(*1958) Bohumil Klepl

(*1981) Barbora Seidlová

(*1988) Vojtěch Kotek

(*1973) Alice Bendová

(*1986) Tomáš Vorel ml.

(*1933) Stanislav Milota

(*1977) Richard Krajčo

(*1969) Tereza Kopáčová-Vrábelová

(*1956) Chantal Poullain-Polívková

(*1986) Nikol Štíbrová

(*1972) Alena Antalová

(*1986) Jiří Mádl

(*1931) Ája Vrzáňová

(*1947) Jiří Krytinář

(*1966) Lucie Bílá

(*1950) Jitka Němcová

(*1980) David Kraus

(*1964) Sagvan Tofi

(*1952) Petra Janů

(*1973) Marek Taclík

(*1965) Josef Polášek

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1947) Martin Štěpánek

(*1981) Jana Plodková

(*1978) Tereza Duchková

(*1978) Gabriela Partyšová

(*1976) Monika Zoubková

(*1965) Jan Antonín Duchoslav

(*1984) Andrea Kerestešová

(*1951) Miroslav Krobot

(*1971) Klára Melíšková

(*1989) Tereza Voříšková

(*1965) Dominik Hašek

(*1958) Jiří Hromada



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
6°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
17°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
5°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°11’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Ryby
29°14’
Rak
9°42’
UranUran:
Býk
8°53’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Panna
16°34’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Rak
26°30’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°51’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Štír
21°58’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Blíženci
19°34’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »