beran

Jan Kaplický
(2008): Intimní zpověď

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
14.1.2009 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
architekt, designer, přednášející
Jan Kaplický - Film: Intimní zpověď
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Kaplický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Intimní zpověď":
(*1967) Mahulena Bočanová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1966) Jiří Macháček

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1968) Tereza Brodská

(*1974) Kryštof Michal

(*1965) Filip Renč

(*1968) Daniel Landa

(*1969) Dan Bárta

(*1966) Jiří Langmajer

(*1960) Marek Vašut

(*1967) Jan Hřebejk

(*1973) Jiří Strach

(*1945) Ondřej Neff

(*1976) Monika Absolonová

(*1981) Ondřej Brousek

(*1986) Jiří Mádl

(*1966) Lucie Bílá

(*1949) Olga Sommerová

(*1973) Marek Taclík

(*1984) Andrea Kerestešová

(*1962) Pavel Vítek

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1978) Matěj Ruppert

(*1977) Ivana Jirešová

(*1970) Michal Malátný

(*1935) Jan Saudek

(*1951) Ondřej Soukup

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1982) Diana Kobzanová

(*1967) Leona Machálková

(*1969) Tonya Graves

(*1978) Indy

(*1978) DJ Wich

(*1963) Bára Basiková

(*1980) Lejla Abbasová



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
6°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
17°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
5°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°11’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Ryby
29°14’
Panna
8°24’
UranUran:
Býk
8°53’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Panna
16°34’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Rak
26°30’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°51’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Štír
21°58’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Blíženci
19°34’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »