beran

Jan Kaplický
(2010): Oko nad Prahou

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
14.1.2009 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
architekt, designer, přednášející
Jan Kaplický - Film: Oko nad Prahou
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Kaplický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Oko nad Prahou":
(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1937) Pavel Bobek

(*1957) David Vávra

(*1936) Václav Havel

(*1984) Olga Špátová (kameramanka)

(*1984) Olga Špátová (režisérka)

(*1984) Olga Špátová (scénáristka)

(*1963) Pavel Bém

(*1954) Zdeněk Lukeš

(*1978) Eliška Kaplicky Fuchsová (producentka)

(*1978) Eliška Kaplicky Fuchsová (scénáristka)

(*1978) Eliška Kaplicky Fuchsová

(*1935) Norman Foster

(*1940) Milan Knížák

(*1981) Richard Müller (zvukař)



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
6°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
17°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
5°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°11’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Ryby
29°14’
Váhy
4°31’
UranUran:
Býk
8°53’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Panna
16°34’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Rak
26°30’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°51’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Štír
21°58’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Blíženci
19°34’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »