beran

Jan Kaplický
(2010): Oko nad Prahou

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
14.1.2009 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
architekt, designer, přednášející
Jan Kaplický - Film: Oko nad Prahou
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Kaplický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Oko nad Prahou":
(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1937) Pavel Bobek

(*1957) David Vávra

(*1936) Václav Havel

(*1984) Olga Špátová (kameramanka)

(*1984) Olga Špátová (režisérka)

(*1984) Olga Špátová (scénáristka)

(*1963) Pavel Bém

(*1954) Zdeněk Lukeš

(*1978) Eliška Kaplicky Fuchsová (producentka)

(*1978) Eliška Kaplicky Fuchsová (scénáristka)

(*1978) Eliška Kaplicky Fuchsová

(*1935) Norman Foster

(*1940) Milan Knížák

(*1981) Richard Müller (zvukař)



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
6°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
17°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
5°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°11’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Ryby
29°14’
Váhy
4°31’
UranUran:
Býk
8°53’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Panna
16°34’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Rak
26°30’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°51’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Štír
21°58’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Blíženci
19°34’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »