beran

Jan Kaplický
(2010): Oko nad Prahou

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
14.1.2009 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
architekt, designer, přednášející
Jan Kaplický - Film: Oko nad Prahou
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Kaplický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Oko nad Prahou":
(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1937) Pavel Bobek

(*1957) David Vávra

(*1936) Václav Havel

(*1984) Olga Špátová (kameramanka)

(*1984) Olga Špátová (režisérka)

(*1984) Olga Špátová (scénáristka)

(*1963) Pavel Bém

(*1954) Zdeněk Lukeš

(*1978) Eliška Kaplicky Fuchsová (producentka)

(*1978) Eliška Kaplicky Fuchsová (scénáristka)

(*1978) Eliška Kaplicky Fuchsová

(*1935) Norman Foster

(*1940) Milan Knížák

(*1981) Richard Müller (zvukař)



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
6°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
17°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
27°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
5°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°11’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Ryby
29°14’
Váhy
4°31’
UranUran:
Býk
8°53’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Panna
16°34’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Rak
26°30’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°51’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Štír
21°58’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Blíženci
19°34’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »