rak

Jan Machulski
(1987): Zycie wewnetrzne

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lodž
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
20.11.2008 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
Jan Machulski - Film: Zycie wewnetrzne
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Machulski - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Poslední akce
(2009) - Doreczyciel (TV seriál)
(2007) - Nie ma takiego numeru
(2006) - Olek
(2006) - Co słonko widziało
(2005) - 1409
(2004) - Vinci
(2003) - Superprodukcja
(2002) - Miss mokrego podkoszulka
(2002) - D.I.L.
(2000) - Miasteczko (TV seriál)
(1999) - Znaczki
(1999) - Kiler a ten druhý
(1998) - Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
(1998) - Ekstradycja 3 (TV seriál)
(1997) - Unser fremdes Kind
(1997) - Przystan
(1997) - Kiler
(1995) - Polska smierc
(1994) - Psy 2: Ostatnia krew
(1993) - Szwadron
(1992) - Psi
(1990) - Stan strachu
(1989) - Tak mě radši zabij, poldo!
(1988) - I skrzypce przestaly grac
(1987) - Zycie wewnetrzne
(1987) - Zázračné dítě
(1987) - Kingsajz
(1984) - Vabank II
(1981) - Vabank
(1979) - Sekret Enigmy
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Index
(1976) - Daleko od szosy (TV seriál)
(1975) - Dyrektorzy (TV seriál)
(1974) - Izkustvenata patitza
(1973) - Z druhé strany duhy
(1972) - Podróz za jeden usmiech
(1970) - Marie, Anna
(1969) - Zbrodniarz, który ukradl zbrodnie
(1969) - Rzeczpospolita babska
(1968) - Pierwszy pawilon
(1968) - Loutka
(1968) - Hra
(1968) - Docent H.
(1967) - Upiór
(1967) - Podnájemník
(1966) - Poznanskie slowiki
(1965) - Záhada na ostrově
(1965) - Rukopis nalezený v Zaragoze
(1964) - Rachunek sumienia
(1964) - Awatar czyli zamiana dusz
(1961) - Odwiedziny prezydenta
(1961) - Drugi czlowiek
(1961) - Dnes v noci zemře město
(1959) - Orel se nevzdává
(1958) - Wolne miasto
(1958) - Ostatni dzien lata
(1958) - Historia jednego mysliwca
(1957) - Smyčka
(1955) - Nezvaní hosté
(1953) - Trzy opowiesci
Spoluherci ve filmu "Zycie wewnetrzne":
(*1961) Maria Probosz

(*1934) Henryk Bista

(*1942) Marek Koterski (režisér)



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
11°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
15°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
5°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
11°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
5°05’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
5°24’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Střelec
13°58’
Střelec
15°26’
UranUran:
Beran
7°21’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Lev
27°13’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Rak
16°31’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
7°52’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Štír
24°12’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Býk
9°23’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »