beran

Jan Šibík
(2012): Hyde Park Civilizace

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1963 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
fotoreportér
Jan Šibík - Film: Hyde Park Civilizace
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Šibík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hyde Park Civilizace":
(*1936) Jiří Grygar

(*1955) Václav Cílek

(*1942) Věra Čáslavská

(*1947) Zahi Hawass

(*1946) Peter Singer

(*1933) Philip Zimbardo

(*1943) Martin Hilský

(*1961) Dana Drábová

(*1943) Mnislav Zelený

(*1982) Erik Knopp (režisér)

(*1949) Cyril Höschl

(*1964) Radek Jaroš

(*1988) Daniel Stach



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
24°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
5°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
10°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
19°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
2°40’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Vodnář
21°13’
Váhy
28°19’
UranUran:
Panna
1°23’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Štír
14°49’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
9°51’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Rak
25°09’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Váhy
29°26’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Ryby
13°08’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »