panna

Jan Skopeček
(1988): Druhý dech (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1925 (?)
Země:
Věk:
93 let
Povolání:
herec, dramatik
Jan Skopeček - Film: Druhý dech (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Skopeček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Policejní historky
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Galashow 60
(2013) - 13. komnata Jana Skopečka
(2013) - Tělo slovem...
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Kameňák 4
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Definice lásky
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Nikomu jsem neublížil
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Vodník a Karolínka
(2010) - Odcházení (divadelní záznam)
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - 2Bobule
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Pamětnice
(2008) - Kryštof: Atentát (hudební videoklip)
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Na rozchodnou
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Bobule
(2007) - Předčasná úmrtí: Návraty
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Crash Road
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Vítězství
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Pražské padělky
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Kameňák
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Na psí knížku
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Gulášek
(2001) - Samota
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Policajti z předměstí (TV seriál)
(1999) - Ošklivá princezna
(1999) - Muž s duchem
(1999) - Jáma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Poslední vlak
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1998) - Císař a tambor
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Králův šašek
(1996) - Chladné srdce
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Zelňačka
(1995) - Playgirls II
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Nexus
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Krvavý román
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Styď se, nebožtíku
(1992) - Lady Macbeth Mcenského újezdu
(1991) - Tedaldo a Elisa
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlatá ulička
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Milionová láska
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - '38
(1987) - Případ kapitána Bábovky (TV seriál)
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1987) - Copak je to za vojáka...
(1987) - Arabesky
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Návštěvní hodiny
(1986) - Manželství Mamerta Kalivody
(1986) - Kluk
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Dotyk zla
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Pohádka o Malíčkovi
(1985) - Podfuk
(1985) - Boty
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - S čerty nejsou žerty
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Dům u tří vlaštoviček
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Hrom do kapelníka
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1983) - Díra ve zdi
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Od vraždy jenom krok ke lži
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Zpěv naděje
(1981) - Zkouška
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Muzikanti (TV seriál)
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - Signum laudis
(1980) - Romaneto
(1980) - Předjaří
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Každý má svůj stín
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Hezký štědrý večer
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Robinsoni z Kronborgu (TV seriál)
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Králova žena
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Proč jsou na obloze draci
(1977) - Mílaři
(1977) - Melouchář
(1977) - Honza málem králem
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Parta hic
(1976) - O třech vandrovnících
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Drahé tety a já
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Hroch
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Záhada červeného pudru

Jan Skopeček - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Druhý dech (TV seriál)":
(*1939) Josef Abrhám

(*1920) Jiří Sovák

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1937) Eugen Jegorov

(*1923) František Řehák

(*1940) Petr Čepek

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1949) Martin Hron

(*1954) Roman Skamene

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1962) Karel Roden

(*1969) Alice Chrtková

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1922) Stella Zázvorková

(*1948) Pavel Nový

(*1955) Jaroslava Kretschmerová

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1944) Jana Altmannová

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1925) Lena Birková

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1946) Hana Brejchová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1942) Bohumila Dolejšová

(*1929) Květa Fialová

(*1952) Hana Gregorová

(*1926) Věra Koktová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1933) Marcela Martínková

(*1919) Ludmila Roubíková

(*1960) Ilona Svobodová

(*1944) Jana Synková

(*1920) Věra Tichánková

(*1944) Jiří Datel Novotný

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1961) Jan Čenský

(*1962) Vladimír Javorský

(*1966) Jiří Langmajer

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1945) Miroslav Středa

(*1937) Jan Přeučil

(*1943) Karel Bělohradský

(*1965) Petr Vacek

(*1922) Václav Kotva

(*1936) František Husák

(*1922) Jiří Pleskot

(*1921) Oldřich Velen

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1941) Oldřich Vlach

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1926) Vladimír Kostovič

(*1960) Marek Vašut

(*1924) Josef Bláha

(*1938) Hynek Bočan (režisér)

(*1942) Vlastimil Venclík

(*1973) Jiří Strach

(*1952) Vladimír Kratina

(*1968) Radek Žák

(*1966) Jan Potměšil

(*1979) Jakub Zdeněk

(*1920) Robert Vrchota

(*1962) Ivan Jiřík

(*1940) Jan Hraběta

(*1926) Bohumil Švarc st.

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1924) Mirko Musil

(*1931) Adolf Filip

(*1967) Jiří Dvořák

(*1934) Klára Dubovicová

(*1917) Pavla Maršálková

(*1942) Hana Packertová

(*1928) Miloslav Štibich

(*1933) Dalimil Klapka

(*1925) Bohuslav Čáp

(*1916) Karel Houska

(*1919) Jaroslav Vozáb

(*1936) Eva Řepíková

(*1930) Luďa Marešová

(*1945) Miloš Vávra

(*1924) Věra Kubánková

(*1941) Petr Pelzer

(*1962) Gustav Bubník

(*1965) Martina Menšíková

(*1939) Ladislav Goral

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1919) Lída Borovcová-Marečková

(*1943) Petr Oliva

(*1927) Nina Jiránková

(*1941) Miroslav Nohýnek

(*1925) Roman Hemala

(*1931) Vladimír Pospíšil

(*1944) Jiří Klem

(*1940) Vítězslav Jirsák

(*1949) Jiří Kvasnička



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
26°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
11°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
11°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
24°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°51’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Štír
11°15’
Střelec
25°31’
UranUran:
Ryby
23°23’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Lev
23°33’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Rak
14°36’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°46’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Lev
0°44’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Beran
27°22’
Blíženci
25°07’

Dnes se narodili
Spojené státy William Hurt
(*1950) herec

Česká republika Luděk Munzar
(*1933) herec

Slovensko Fero Fenič
(*1951) režisér, scénárista, herec

Česká republika Petr Fiala
(*1964) kytarista, zpěvák, textař, spisovatel, spoluzakladatel kapely Mňága a Žďorp

Norsko Henrik Ibsen
(*1828) dramatik, básník


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Gary Oldman
(*1958) herec, hudebník

Česká republika Halina Pawlowská
(*1955) scénáristka, spisovatelka, publicistka a vydavatel

Česká republika Zdeněk Podhůrský
(*1959) herec, režisér, zpěvák, moderátor, fotograf

Velká Británie Timothy Dalton
(*1946) herec

Česká republika Alena Šeredová
(*1978) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Rockefeller Sr
(*1915 - 2017) podnikatel, filantrop, dědic, patriarcha rodiny Rockefellerů

Německo Julius Mayer
(*1814 - 1878) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky

Nizozemsko královna Juliána Nizozemská
(*1909 - 2004) nizozemská královna, princezna, vévodkyně

Francie Toto Brugnon
(*1895 - 1978) francouzský tenista

Velká Británie Lord Alfred Douglas
(*1870 - 1945) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »