panna

Jan Skopeček
(2005): To nevymyslíš! (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1925 (?)
Země:
Věk:
92 let
Povolání:
herec, dramatik
Jan Skopeček - Film: To nevymyslíš! (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Skopeček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Policejní historky
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Galashow 60
(2013) - 13. komnata Jana Skopečka
(2013) - Tělo slovem...
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Kameňák 4
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Definice lásky
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Nikomu jsem neublížil
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Vodník a Karolínka
(2010) - Odcházení (divadelní záznam)
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - 2Bobule
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Pamětnice
(2008) - Kryštof: Atentát (hudební videoklip)
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Na rozchodnou
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Bobule
(2007) - Předčasná úmrtí: Návraty
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Crash Road
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Vítězství
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Pražské padělky
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Kameňák
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Na psí knížku
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Gulášek
(2001) - Samota
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Policajti z předměstí (TV seriál)
(1999) - Ošklivá princezna
(1999) - Muž s duchem
(1999) - Jáma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Poslední vlak
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1998) - Císař a tambor
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Králův šašek
(1996) - Chladné srdce
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Zelňačka
(1995) - Playgirls II
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Nexus
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Krvavý román
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Styď se, nebožtíku
(1992) - Lady Macbeth Mcenského újezdu
(1991) - Tedaldo a Elisa
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlatá ulička
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Milionová láska
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - '38
(1987) - Případ kapitána Bábovky (TV seriál)
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1987) - Copak je to za vojáka...
(1987) - Arabesky
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Návštěvní hodiny
(1986) - Manželství Mamerta Kalivody
(1986) - Kluk
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Dotyk zla
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Pohádka o Malíčkovi
(1985) - Podfuk
(1985) - Boty
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - S čerty nejsou žerty
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Dům u tří vlaštoviček
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Hrom do kapelníka
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1983) - Díra ve zdi
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Od vraždy jenom krok ke lži
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Zpěv naděje
(1981) - Zkouška
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Muzikanti (TV seriál)
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - Signum laudis
(1980) - Romaneto
(1980) - Předjaří
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Každý má svůj stín
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Hezký štědrý večer
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Robinsoni z Kronborgu (TV seriál)
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Králova žena
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Proč jsou na obloze draci
(1977) - Mílaři
(1977) - Melouchář
(1977) - Honza málem králem
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Parta hic
(1976) - O třech vandrovnících
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Drahé tety a já
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Hroch
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Záhada červeného pudru

Jan Skopeček - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "To nevymyslíš! (TV seriál)":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1954) Roman Skamene

(*1967) Bohdan Tůma

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1950) Jiří Lábus

(*1965) Martin Dejdar

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1959) Jitka Asterová

(*1974) Lucie Benešová

(*1929) Květa Fialová

(*1972) Markéta Hrubešová

(*1978) Jitka Ježková

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1968) Michaela Kuklová

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1935) Libuše Švormová

(*1967) Regina Zahradníková-Řandová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1960) Jaromír Dulava

(*1982) Kryštof Hádek

(*1968) Martin Sitta

(*1959) Miroslav Táborský

(*1936) Pavel Landovský

(*1968) Michal Dlouhý

(*1938) Petr Kostka

(*1965) Jan Šťastný

(*1961) Jan Čenský

(*1978) Jaromír Nosek

(*1979) Alžbeta Stanková

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1972) Pavel Liška

(*1937) Jan Přeučil

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1952) Zdeněk Žák

(*1963) Karel Greif

(*1941) Oldřich Vlach

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1974) Kateřina Hrachovcová-Herčíková

(*1971) Barbora Munzarová

(*1960) Milan Cieslar (režisér)

(*1962) Kryštof Hanzlík (režisér)

(*1957) Milan Šteindler

(*1964) Simona Postlerová

(*1958) Bohumil Klepl

(*1969) Monika Kvasničková

(*1960) Světlana Nálepková

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1971) Marek Dobeš (režisér)

(*1979) Martin Písařík

(*1969) Ondřej Kepka (režisér)

(*1973) Filip Blažek

(*1972) Kamil Švejda

(*1964) Petra Lustigová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1945) Zdena Herfortová

(*1958) Stanislav Lehký

(*1988) Michal Hruška

(*1981) Irena Máchová

(*1965) Roman Petrenko (režisér)

(*1982) Zuzana Kajnarová

(*1965) Josef Polášek

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1950) Eva Gorčicová

(*1990) Jakub Štěpán

(*1946) Vlasta Peterková

(*1976) Jan Teplý ml.

(*1979) Michaela Badinková

(*1983) Hana Vagnerová

(*1933) Miloš Hlavica

(*1971) Igor Chmela

(*1975) Michal Zelenka

(*1980) Zuzana Vejvodová

(*1972) David Švehlík

(*1965) Petr Rychlý

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1979) Michal Novotný

(*1979) Andrej Polák

(*1956) Otmar Brancuzský

(*1983) Ondřej Gregor (hudební skladatel)

(*1974) Šárka Ullrichová

(*1973) Adéla Gondíková

(*1998) Jáchym Kraus

(*1981) Anna Kulovaná

(*1980) Lukáš Hejlík

(*1978) Lucie Pernetová

(*1942) Petr Janda

(*1966) Lenka Slepičková-Hornová (scénáristka)

(*1966) Lenka Slepičková-Hornová

(*1984) Michaela Drotárová



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
26°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
11°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
11°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
24°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°51’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Štír
11°15’
Rak
24°53’
UranUran:
Ryby
23°23’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Lev
23°33’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Rak
14°36’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°46’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Lev
0°44’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Beran
27°22’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »