vodnar

Jana Adamcová
(2004): 10 let s vámi

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
zpěvačka, moderátorka
Jana Adamcová - Film: 10 let s vámi
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Adamcová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "10 let s vámi":
(*1938) Petr Nárožný

(*1965) Michal Suchánek

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1949) Petra Černocká

(*1961) Jan Čenský

(*1953) Zdeněk Troška

(*1966) Richard Genzer

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1949) Josef Alois Náhlovský

(*1970) Dalibor Gondík

(*1965) Petr Rychlý

(*1973) Adéla Gondíková

(*1947) Petr Novotný

(*1945) Karel Šíp

(*1945) Jaroslav Uhlíř

(*1955) Josef Mladý

(*1966) Lenka Slepičková-Hornová

(*1942) Ivan Mládek

(*1965) Zuzana Slavíková

(*1947) Jan Rosák

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1967) Leona Machálková

(*1975) Lenka Plačková

(*1950) Milan Pitkin

(*1974) Rey Koranteng

(*1970) Ilona Csáková

(*1962) Janek Ledecký



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
12°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
18°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
2°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
20°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
29°10’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Býk
29°34’
Rak
9°42’
UranUran:
Váhy
18°16’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Střelec
4°56’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Váhy
1°49’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°54’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Váhy
27°34’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Beran
10°10’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Cagney
(*1899 - 1986) herec

Německo Karl May
(*1842 - 1912) spisovatel, autor příběhů o Vinnetouovi a Old Shatterhandovi

Chorvatsko Rudolf Steiner
(*1861 - 1925) filosof, umělec, kritik, zakladatel antroposofie

Velká Británie Alžběta, královna matka
(*1900 - 2002) manželka krále Jiřího VI.

Česká republika Zuzana Šavrdová
(*1945 - 2011) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »