blizenci

Jane Russell
(1952): Death Valley Days (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.6. 1921 - 06:15h
Místo:
Bemidji, Minnesota
Země:
Věk:
† 89 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
28.2.2011 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herečka
Jane Russell - Film: Death Valley Days (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jane Russell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Shooting the Hollywood Stars
(2010) - Marilyn Monroe - Ich möchte geliebt werden
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(2009) - Hollywood on Fire
(2008) - A Musical Treasure
(2008) - A Musical History
(2007) - This Is David Gest (TV seriál)
(2006) - Jerry Lewis - König der Komödianten
(2006) - Jane Russell - Der Star aus dem Heu
(2004) - The Passions of Howard Hughes
(2004) - Marilyn's Man
(2004) - Männer im Trenchcoat, Frauen im Pelz
(2004) - Hollywoodské legendy
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - The 100 Greatest Sexy Moments
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - The Game of Their Lives: Pro Football's Wonder Years
(2000) - Howard Hughes: His Women and His Movies
(2000) - Golden Saddles, Silver Spurs
(1999) - Loose Women
(1997) - A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain
(1997) - A&E Biography: Jane Russell: Body and Soul
(1996) - Scene by Scene
(1995) - Inside the Dream Factory
(1995) - The Hollywood Fashion Machine
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1995) - America: A Call to Greatness
(1993) - Quelli che... il calcio
(1988) - This Morning
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1987) - Hollywood Uncensored
(1987) - Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Showbiz Goes to War
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Darker Than Amber
(1970) - Cauliflower Cupids
(1969) - Della
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - Rození smolaři
(1966) - Waco
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - Johnny Reno
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - Fate Is the Hunter
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1960) - Here's Hollywood
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - Colgate Theatre (TV seriál)
(1957) - Screen Snapshots: WAIF International Ball
(1957) - The Fuzzy Pink Nightgown
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Nat King Cole Show
(1956) - Screen Snapshots: Playtime in Hollywood
(1956) - The Revolt Of Mamie Stover
(1956) - Hot Blood
(1955) - Underwater!
(1955) - Správní chlapi
(1955) - Pánové se žení s brunetkami
(1955) - Foxfire
(1954) - Shower of Stars
(1953) - Person to Person
(1953) - The French Line
(1953) - Páni mají radši blondýnky
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - The Las Vegas Story
(1952) - Son of Paleface
(1952) - Road to Bali
(1952) - Montana Belle
(1952) - Macao
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - His Kind of Woman
(1951) - Double Dynamite
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Screen Snapshots: Hollywood Goes to Bat
(1949) - Screen Snapshots: Hollywood Rodeo
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Bledá tvář
(1947) - Pantomime Quiz
(1946) - Young Widow
(1943) - Psanec
(1941) - Meet the Stars #8: Stars Past and Present
Spoluherci ve filmu "Death Valley Days (TV seriál)":
(*1930) Clint Eastwood

(*1933) Tom Skerritt

(*1940) James Caan

(*1911) Ronald Reagan

(*1911) Robert Taylor

(*1920) DeForest Kelley

(*1907) Ray Milland

(*1900) Jean Yarbrough (režisér)

(*1912) John Payne

(*1914) Gerald Mohr

(*1927) Michael Constantine

(*1923) Margaret Field

(*1912) Paul Landres (režisér)

(*1922) Rory Calhoun

(*1890) George Archainbaud (režisér)

(*1894) Tay Garnett (režisér)

(*1934) James Franciscus

(*1922) William Phipps

(*1911) Harmon Jones (režisér)

(*1899) Frank McDonald (režisér)

(*1890) Harry Shannon

(*1949) Veronica Cartwright

(*1934) Audrey Dalton

(*1918) James Edwards

(*1900) Don Wilson

(*1910) Jack B. Hively (režisér)

(*1914) Robert J. Wilke

(*1930) Anne Francis

(*1889) Snub Pollard

(*1921) Bud Townsend (režisér)

(*1944) Victoria Vetri

(*1926) Craig Hill

(*1926) Ned Romero

(*1903) John English (režisér)

(*1923) Dewey Martin

(*1922) John Anderson

(*1939) Barbara Luna

(*1923) Jean Willes

(*1952) Kevin Brodie

(*1938) Buck Taylor

(*1942) Julie Sommars

(*1923) Rhonda Fleming

(*1907) Cesar Romero

(*1928) Marion Ross

(*1921) Peggy Rea

(*1936) Judi Meredith

(*1914) Parley Baer

(*1915) Leonard Bremen

(*1908) Barry Kelley

(*1941) Susan Hart

(*1938) Richard Beymer

(*1922) Royal Dano

(*1926) James Best

(*1922) Yvonne De Carlo

(*1937) James MacArthur

(*1924) Fess Parker

(*1920) Michael Pate

(*1917) Steve Cochran

(*1913) Tony Martin

(*1914) William Lundigan

(*1935) Doug McClure

(*1925) Steve Forrest

(*1923) Dale Robertson

(*1919) Jock Mahoney

(*1940) Aron Kincaid

(*1938) Anne Helm

(*1913) Lynn Bari

(*1940) Mariette Hartley

(*1952) Bryan Russell

(*1927) Ken Clark

(*1933) Myrna Fahey

(*1907) Iron Eyes Cody

(*1936) Miriam Colon

(*1912) James Craig

(*1908) Penny Singleton

(*1935) Victoria Shaw

(*1913) Noah Beery Jr.

(*1918) Anne Gwynne

(*1936) James Hampton

(*1940) James Gammon

(*1907) Bob Steele

(*1900) Reed Howes

(*1897) Kermit Maynard

(*1926) John Ericson

(*1908) S. H. Barnett (scénárista)

(*1941) Tommy Rettig

(*1937) Yvonne Craig

(*1902) Lyle Talbot

(*1931) John Clarke

(*1943) Susan Seaforth Hayes

(*1930) Edward Mallory

(*1939) Susan Flannery

(*1928) John Lupton

(*1929) Patricia Huston

(*1924) Mark Tapscott

(*1917) Meg Wyllie

(*1906) Russell Thorson

(*1922) Len Lesser

(*1940) Margaret Mason



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
11°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
14°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
11°58’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Panna
18°48’
Váhy
14°29’
UranUran:
Ryby
9°37’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Lev
11°54’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Rak
8°11’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°55’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°01’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Beran
13°41’
Kozoroh
5°20’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
21°54’
4. IC:
Panna
27°50’
7. DSC:
Kozoroh
21°54’
10. MC:
Ryby
27°50’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »