blizenci

Jane Russell
(2009): Hollywood tančí a zpívá: 1950

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.6. 1921 - 06:15h
Místo:
Bemidji, Minnesota
Země:
Věk:
† 89 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
28.2.2011 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herečka
Jane Russell - Film: Hollywood tančí a zpívá: 1950
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jane Russell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Shooting the Hollywood Stars
(2010) - Marilyn Monroe - Ich möchte geliebt werden
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(2009) - Hollywood on Fire
(2008) - A Musical Treasure
(2008) - A Musical History
(2007) - This Is David Gest (TV seriál)
(2006) - Jerry Lewis - König der Komödianten
(2006) - Jane Russell - Der Star aus dem Heu
(2004) - The Passions of Howard Hughes
(2004) - Marilyn's Man
(2004) - Männer im Trenchcoat, Frauen im Pelz
(2004) - Hollywoodské legendy
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - The 100 Greatest Sexy Moments
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - The Game of Their Lives: Pro Football's Wonder Years
(2000) - Howard Hughes: His Women and His Movies
(2000) - Golden Saddles, Silver Spurs
(1999) - Loose Women
(1997) - A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain
(1997) - A&E Biography: Jane Russell: Body and Soul
(1996) - Scene by Scene
(1995) - Inside the Dream Factory
(1995) - The Hollywood Fashion Machine
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1995) - America: A Call to Greatness
(1993) - Quelli che... il calcio
(1988) - This Morning
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1987) - Hollywood Uncensored
(1987) - Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Showbiz Goes to War
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Darker Than Amber
(1970) - Cauliflower Cupids
(1969) - Della
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - Rození smolaři
(1966) - Waco
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - Johnny Reno
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - Fate Is the Hunter
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1960) - Here's Hollywood
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - Colgate Theatre (TV seriál)
(1957) - Screen Snapshots: WAIF International Ball
(1957) - The Fuzzy Pink Nightgown
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Nat King Cole Show
(1956) - Screen Snapshots: Playtime in Hollywood
(1956) - The Revolt Of Mamie Stover
(1956) - Hot Blood
(1955) - Underwater!
(1955) - Správní chlapi
(1955) - Pánové se žení s brunetkami
(1955) - Foxfire
(1954) - Shower of Stars
(1953) - Person to Person
(1953) - The French Line
(1953) - Páni mají radši blondýnky
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - The Las Vegas Story
(1952) - Son of Paleface
(1952) - Road to Bali
(1952) - Montana Belle
(1952) - Macao
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - His Kind of Woman
(1951) - Double Dynamite
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Screen Snapshots: Hollywood Goes to Bat
(1949) - Screen Snapshots: Hollywood Rodeo
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Bledá tvář
(1947) - Pantomime Quiz
(1946) - Young Widow
(1943) - Psanec
(1941) - Meet the Stars #8: Stars Past and Present
Spoluherci ve filmu "Hollywood tančí a zpívá: 1950":
(*1946) Liza Minnelli

(*1932) Debbie Reynolds

(*1920) Mickey Rooney

(*1955) Bill Condon

(*1931) Leslie Caron

(*1946) Lesley Ann Warren

(*1945) Barry Bostwick

(*1960) Rob Marshall

(*1951) Beverly D'Angelo

(*1934) George Chakiris

(*1931) Rita Moreno

(*1934) Shirley Jones

(*1931) Tab Hunter

(*1948) Allan Arkush

(*1951) Obba Babatundé

(*1921) Carol Channing

(*1936) Stella Stevens

(*1923) Rhonda Fleming

(*1925) Arlene Dahl

(*1934) Pat Boone

(*1919) Marge Champion



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
11°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
14°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
11°58’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Panna
18°48’
Panna
21°45’
UranUran:
Ryby
9°37’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Lev
11°54’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Rak
8°11’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°55’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°01’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Beran
13°41’
Vodnář
18°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
21°54’
4. IC:
Panna
27°50’
7. DSC:
Kozoroh
21°54’
10. MC:
Ryby
27°50’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »