stir

János Xantus
(1979): Maďarská rapsódie

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec, režisér
János Xantus - Film: Maďarská rapsódie
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

János Xantus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

János Xantus - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Maďarská rapsódie":
(*1944) Udo Kier

(*1926) Gyula Hernádi (scénárista)

(*1921) Miklós Jancsó (režisér)

(*1937) József Madaras

(*1942) István Bujtor

(*1948) György Cserhalmi

(*1949) Mátyás Usztics

(*1932) Džoko Rosič

(*1938) Gábor Koncz

(*1946) Lajos Balázsovits

(*1957) Georgiana Tarjan

(*1948) Miklós Székely B.

(*1913) Bertalan Solti

(*1940) Gábor Kiss

(*1954) János Derzsi

(*1967) Zsuzsa Czinkóczi



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
14°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
23°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
24°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
3°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
25°34’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Štír
1°54’
Panna
13°53’
UranUran:
Rak
23°04’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Váhy
24°24’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
24°55’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°38’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Váhy
5°27’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°43’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »