stir

János Xantus
(1979): Maďarská rapsódie

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, režisér
János Xantus - Film: Maďarská rapsódie
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

János Xantus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

János Xantus - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Maďarská rapsódie":
(*1944) Udo Kier

(*1926) Gyula Hernádi (scénárista)

(*1921) Miklós Jancsó (režisér)

(*1937) József Madaras

(*1942) István Bujtor

(*1948) György Cserhalmi

(*1949) Mátyás Usztics

(*1932) Džoko Rosič

(*1938) Gábor Koncz

(*1946) Lajos Balázsovits

(*1957) Georgiana Tarjan

(*1948) Miklós Székely B.

(*1913) Bertalan Solti

(*1940) Gábor Kiss

(*1954) János Derzsi

(*1967) Zsuzsa Czinkóczi



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
14°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
23°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
24°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
3°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
25°34’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Štír
1°54’
Panna
13°53’
UranUran:
Rak
23°04’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Váhy
24°24’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
24°55’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°38’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Váhy
5°27’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°43’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »