stir

János Xantus
(1981): Mefisto

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, režisér
János Xantus - Film: Mefisto
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

János Xantus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

János Xantus - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mefisto":
(*1943) Klaus Maria Brandauer

(*1938) István Szabó

(*1938) István Szabó (režisér)

(*1938) István Szabó (scénárista)

(*1948) Péter Andorai

(*1930) Rolf Hoppe

(*1947) Ildikó Bánsági

(*1948) György Cserhalmi

(*1952) Krystyna Janda

(*1905) Martin Hellberg

(*1943) Christian Grashof

(*1946) Lajos Koltai (kameraman)

(*1949) Christine Harbort

(*1910) Tamás Major

(*1941) Teri Tordai

(*1953) Irén Bordán

(*1944) Péter Dobai (scénárista)

(*1956) Judit Hernádi

(*1925) Hédi Temessy



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
14°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
23°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
24°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
3°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
25°34’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Štír
1°54’
Váhy
9°31’
UranUran:
Rak
23°04’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Váhy
24°24’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Lev
24°55’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°38’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Váhy
5°27’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°43’
Býk
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »