stir

János Xantus
(1986): Hülyeség nem akadály

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec, režisér
János Xantus - Film: Hülyeség nem akadály
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

János Xantus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

János Xantus - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hülyeség nem akadály":
(*1939) Jan Nowicki

(*1943) Andor Lukáts

(*1943) Róbert Koltai

(*1951) Jadwiga Jankowska-Cieslak

(*1977) Barnabás Tóth



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
14°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
23°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
24°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
3°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
25°34’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Štír
1°54’
Střelec
5°12’
UranUran:
Rak
23°04’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
24°24’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
24°55’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°38’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Váhy
5°27’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°43’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »