stir

János Xantus
(1997): Hráč

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, režisér
János Xantus - Film: Hráč
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

János Xantus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

János Xantus - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hráč":
(*1925) Károly Makk (režisér)

(*1969) Dominic West

(*1910) Luise Rainer

(*1966) Polly Walker

(*1975) Jodhi May

(*1940) Michael Gambon

(*1930) John Wood

(*1973) Lucy Davis

(*1946) Vera Venczel

(*1923) Zoltán Gera

(*1939) Éva Papp

(*1948) Miklós Székely B.

(*1935) János Koltai

(*1968) William Houston



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
14°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
23°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
24°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
3°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
25°34’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Štír
1°54’
Beran
1°21’
UranUran:
Rak
23°04’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Váhy
24°24’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Lev
24°55’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°38’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Váhy
5°27’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°43’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »