ryby

Jaroslav Šikl
(1964): Lidé od velké řeky

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 55 let
Úmrtí:
Povolání:
scénárista, režisér
Jaroslav Šikl - Film: Lidé od velké řeky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jaroslav Šikl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Osudy
(1985) - Úžasná jízda vozu Benz Viktoria
(1985) - Legenda o českém princi
(1984) - Španělsko
(1983) - Kryo znamená mraziti
(1982) - Rekonstrukce případu šestnáctileté V. M.
(1982) - Já, pupek světa
(1982) - Inspirace ze Zlaté Prahy
(1982) - Český houslař
(1981) - Malta - křižovatka historie
(1981) - Čekání na maminku
(1980) - Terorismus
(1980) - Homo kutilus
(1980) - Ernest Hemingway
(1979) - Český písničkář
(1977) - Dva vladaři
(1976) - Povídání o kopané
(1976) - Lidé blízko nebe
(1976) - Čekání na loď
(1975) - Peru
(1975) - Co stojí být ženou
(1975) - Cena za úspěch
(1974) - Putování Jana Švermy
(1974) - Pajduláci Jana Kutálka
(1971) - Viva Chile
(1970) - Odsouzenci pro Niké
(1969) - Poklona panu Flahertymu
(1969) - Kriminalistické sondy (TV seriál)
(1965) - Representanti
(1965) - Představení které nekončí
(1964) - Vyslanci v montérkách
(1964) - Osudy
(1964) - Lidé od velké řeky
(1964) - Dvě města
(1964) - Návraty
(1963) - Svět Bohdana Kopeckého
(1963) - Jejich poslání – špionáž
(1963) - Jejich poslání špionáž
(1963) - Divná pohádka
(1962) - Přišel z rozděleného města
(1962) - Muži v pozadí
(1962) - Kandidáti
(1961) - Země orlů
(1961) - Nová krev a nová srdce
(1961) - Balada o dítěti
(1958) - Láska na toulkách
(1957) - Vzpomínka na Josefa Skupu
(1957) - Pohraniční příklad
(1956) - O titul Mistra Evropy
(1955) - Až k oblakům
(1954) - Velká cena ČSR
(1954) - Jak dědek Faltus potkal anděla
(1952) - Stráž míru
Spoluherci ve filmu "Lidé od velké řeky":
(*1933) Luděk Munzar

(*1926) Vladimír Holomek (kameraman)



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
19°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
19°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
0°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
26°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
24°43’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
8°41’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Kozoroh
10°27’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Beran
10°04’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Panna
1°44’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Rak
17°31’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°18’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Vodnář
2°39’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Býk
10°49’
Ryby
11°01’

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »