lev

Jason Statham
(2016): Pretty, Baby, Machine

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec, model, potápěč
Jason Statham - Film: Pretty, Baby, Machine
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jason Statham - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Spy 2
(2017) - Fast 8
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Pretty, Baby, Machine
(2016) - Mechanic: Resurrection
(2016) - Crank 3
(2015) - Špión
(2015) - Rychle a zběsile 7
(2015) - Heat
(2014) - Calvin Harris - Summer (hudební videoklip)
(2014) - Expendables: Postradatelní 3
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - A Black Rose That Grew Through Concrete
(2013) - Rychle a zběsile 6
(2013) - Parker
(2013) - Nevyřízený účet
(2013) - Crazy Joe
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Le Mans - Každá vteřina se počítá
(2012) - Safe
(2012) - Expendables: Postradatelní 2
(2011) - Mechanik zabiják
(2011) - Gnomeo & Julie
(2011) - Elitní zabijáci
(2011) - Blesk
(2010) - Inferno: The Making of 'The Expendables'
(2010) - 13
(2010) - Expendables: Postradatelní
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Direct Your Own Damn Movie!
(2009) - Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
(2008) - Truth in 24
(2008) - Rallye smrti
(2008) - Kurýr 3
(2008) - Čistá práce
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Ve jménu krále
(2007) - Boj
(2006) - Zastav a nepřežiješ
(2006) - Růžový panter
(2005) - Revolver
(2005) - London
(2005) - Kurýr 2
(2005) - Chaos
(2004) - Collateral
(2004) - Cellular
(2003) - UFC 44: Undisputed
(2003) - Loupež po italsku
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Jet Li Is 'The One'
(2002) - Kurýr
(2001) - Jedinečný
(2001) - Fotbal za mřížemi
(2001) - Duchové Marsu
(2000) - Turn It Up
(2000) - Podfu(c)k
(1998) - Sbal prachy a vypadni
Spoluherci ve filmu "Pretty, Baby, Machine":
(*1952) Mickey Rourke

(*1942) Ian McShane



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
2°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
13°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
10°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
3°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
12°36’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Beran
12°27’
Střelec
11°11’
UranUran:
Panna
21°43’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Panna
18°48’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°23’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Beran
23°35’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Ryby
29°35’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »