strelec

Jay-Z
(2009): Jay-Z: D.O.A. (Death of Auto-Tune) (hudební videoklip)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.12. 1969 - 00:10h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
50 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
rapper, hudební producent
Jay-Z - Film: Jay-Z: D.O.A. (Death of Auto-Tune) (hudební videoklip)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jay-Z - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Lemonade (TV pořad)
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives
(2015) - Amy
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - On the Run Tour: Beyonce and Jay Z (koncert)
(2013) - Jay-Z feat. Justin Timberlake: Holy Grail (hudební videoklip)
(2013) - Beyoncé - Partition (hudební videoklip)
(2013) - Beyoncé feat. Jay-Z - Drunk in Love (hudební videoklip)
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Rihanna 777
(2013) - Made in America
(2013) - Beyoncé: Život je jen sen
(2012) - Nicki Minaj - Come On A Cone (hudební videoklip)
(2011) - Kanye West ft. Jay-Z - Otis (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - The BRIT Awards 2010
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2009) - Rihanna - Umbrella (Orange Version) ft. JAY-Z (hudební videoklip)
(2009) - Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West: Run This Town (hudební videoklip)
(2009) - Jay-Z feat. Mr Hudson: Young Forever (hudební videoklip)
(2009) - Jay-Z: D.O.A. (Death of Auto-Tune) (hudební videoklip)
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - U2 360° - Živě z Rose Bowl (koncert)
(2008) - Beyoncé: B'Day Anthology Video Album (hudební videoklip)
(2008) - Grammy Awards 2008
(2007) - 2007 MTV Movie Awards
(2007) - Notorious BIG: Bigger Than Life
(2007) - Beef 4
(2006) - Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
(2006) - Jay-Z: Lost One (hudební videoklip)
(2006) - Robins
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Russell Simmons' Hip-Hop Laws of Success
(2006) - Lockdown, USA
(2005) - The Work of Director Mark Romanek (hudební videoklip)
(2005) - Kanye West: College Dropout - Video Anthology (hudební videoklip)
(2005) - Through the Fire
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - The Art of 16 Bars: Get Ya' Bars Up
(2004) - Prince's Trust Urban Music Festival: A Tribute to Jay-Z
(2004) - Jay-Z: Americký raper
(2003) - Hardware: Uncensored Music Videos - Hip Hop Volume 1 (hudební videoklip)
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - MC Battle II: The Takeover in Times Square
(2003) - Jay-Z in Concert
(2003) - Beef
(2003) - Hip Hop Uncensored Vol. 5: The Greatest Shows on Earth
(2003) - Hip Hop Uncensored Vol. 1: Newrock Stars
(2003) - Death of a Dynasty
(2002) - Hype Williams: The Videos, Vol. 1 (hudební videoklip)
(2002) - Slip N' Slide: All Star Weekend
(2002) - Driven (TV seriál)
(2002) - State Property
(2002) - Papíroví vojáci
(2001) - R. Kelly: TP-2.com - The Videos (hudební videoklip)
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2000) - Backstage
(1999) - Mariah #1's (hudební videoklip)
(1999) - Making the Video (TV seriál)
(1998) - Streets Is Watching
(1997) - VH1 Storytellers (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Jay-Z: D.O.A. (Death of Auto-Tune) (hudební videoklip)":
(*1973) Anthony Mandler (režisér)



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
11°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
5°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
21°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
29°30’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
21°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
27°49’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Býk
2°53’
Panna
21°45’
UranUran:
Váhy
8°03’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
28°56’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
27°11’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°45’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Rak
29°40’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Beran
2°24’
Vodnář
18°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
19°12’
4. IC:
Střelec
17°29’
7. DSC:
Ryby
19°12’
10. MC:
Blíženci
17°29’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »