ryby

Jean Brochard
(1947): La Maison sous la mer

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.3. 1893 - 10:00h
Místo:
Nantes
Země:
Věk:
† 79 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jean Brochard - Film: La Maison sous la mer
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1947, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1947 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Brochard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1966) - Le Vampire de Bougival
(1960) - La Caméra explore le temps: Le drame des poisons
(1960) - À pleines mains
(1959) - Le Chemin des écoliers
(1959) - Énigme aux Folies Bergère
(1959) - La Caméra explore le temps; La dernière nuit de Koenigsmark
(1959) - La Bête à l'affût
(1959) - Anděl na zemi
(1958) - Les Violents
(1958) - Rafles sur la ville
(1958) - La Legge è legge
(1957) - Pod pokličkou
(1957) - Les Espions
(1957) - Ah, quelle équipe!
(1956) - Treize à table
(1956) - Le Secret de soeur Angèle
(1956) - Čtyři kroky do nebe
(1955) - La Môme Pigalle
(1955) - L'Impossible Monsieur Pipelet
(1955) - Ďábelské ženy
(1954) - Piédalu député
(1954) - Les Amoureux de Marianne
(1953) - Des quintuplés au pensionnat
(1953) - Darmošlapové
(1953) - La Dame aux camélias
(1953) - Capitaine Pantoufle
(1952) - Le Rideau rouge
(1952) - Pan Taxi
(1952) - La Forêt de l'adieu
(1951) - Le Voyage en Amérique
(1951) - Tapage nocturne
(1951) - Sous le ciel de Paris
(1951) - Passion
(1951) - Knock
(1950) - Envoi de fleurs
(1950) - Dieu a besoin des hommes
(1949) - Vient de paraître
(1949) - Retour à la vie
(1949) - Rendez-vous avec la chance
(1949) - Rapide de nuit
(1949) - Millionnaires d'un jour
(1949) - Mademoiselle de la Ferté
(1949) - Barry
(1948) - Zvonokosy
(1948) - La dame d'onze heure
(1948) - Cinq tulipes rouges
(1948) - La Carcasse et le tord-cou
(1948) - Bagarres
(1947) - La Maison sous la mer
(1947) - Les Chouans
(1947) - La Femme en rouge
(1946) - Návrat nežádoucího
(1946) - Le Bateau à soupe
(1946) - Jericho
(1945) - Vingt-quatre heures de perm'
(1945) - Kulička
(1945) - Le Jugement dernier
(1945) - La Grande meute
(1945) - Carmen
(1944) - Le Voyageur sans bagages
(1944) - Coup de tête
(1944) - La Collection Ménard
(1944) - Cécile est morte
(1943) - Les Roquevillard
(1943) - Policie hlásí
(1943) - L'Homme de Londres
(1943) - Havran
(1942) - Caprices
(1941) - Premier bal
(1941) - Fernandel akrobatem
(1941) - Espoirs
(1941) - L'Enfer des anges
(1941) - L'Assassinat du Père Noël
(1940) - Ztracený ráj
(1940) - Moře v plamenech
(1940) - Miquette
(1940) - Bach en correctionnelle
(1939) - Ultima giovinezza
(1939) - La Tradition de minuit
(1939) - Raphaël le tatoué
(1939) - Quartier sans soleil
(1939) - Pièges
(1939) - Nord-Atlantique
(1939) - La Loi du nord
(1939) - Frères corses
(1939) - L'Esclave blanche
(1939) - Entente cordiale
(1939) - Dernière jeunesse
(1939) - Berlingot et compagnie
(1938) - Vidocq
(1938) - Ramuntcho
(1938) - La Piste du sud
(1938) - Les Deux combinards
(1938) - Le Capitaine Benoît
(1937) - Vous n'avez rien à déclarer?
(1937) - La Treizième enquête de Grey
(1937) - Monsieur Breloque a disparu
(1937) - Forfaiture
(1936) - Tout va très bien madame la marquise
(1936) - Inspecteur Grey
(1936) - Le Diable en bouteille
(1936) - Bach détective
(1936) - À nous deux, madame la vie
(1936) - À minuit, le 7
(1935) - Un soir de bombe
(1935) - Jonny, haute-couture
(1935) - Les Époux scandaleux
(1934) - Minuit, place Pigalle
(1933) - La Femme invisible
(1933) - Dravec
(1933) - Boubouroche
Spoluherci ve filmu "La Maison sous la mer":
(*1932) Anouk Aimée

(*1910) Guy Decomble

(*1912) Viviane Romance

(*1922) Dora Doll

(*1910) Henri Calef (režisér)

(*1873) Gabrielle Fontan

(*1911) Clément Duhour

(*1913) Claude Renoir (kameraman)

(*1886) Paul Faivre

(*1890) René Génin

(*1914) Santa Relli

(*1916) Geneviève Morel

(*1908) Max Dalban



Tranzitní horoskop (1947)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
22°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
10°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
10°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
9°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
19°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
27°04’
Štír
20°26’
SaturnSaturn:
Váhy
10°47’
Lev
7°21’
UranUran:
Štír
10°24’
Blíženci
18°56’
NeptunNeptun:
Blíženci
8°39’
Váhy
10°46’
PlutoPluto:
Blíženci
7°54’
Lev
12°52’
S.UzelS.Uzel:
Býk
0°46’
Blíženci
10°07’
Černá LunaLilith:
Štír
27°23’
Střelec
26°43’
CheirónCheirón:
Lev
29°10’
Štír
6°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
14°26’
4. IC:
Lev
13°59’
7. DSC:
Střelec
14°26’
10. MC:
Vodnář
13°59’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »