panna

Jean Desailly
(1949): Na úsvitu

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.8. 1920 - 21:00h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jean Desailly - Film: Na úsvitu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1949, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1949 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Desailly - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Dva ve vlně
(2001) - Gabin, gueule d'amour
(2000) - Posedlost
(1999) - La Dilettante
(1998) - Le Radeau de la Méduse
(1992) - L'Élixir d'amour
(1991) - Le Piège
(1990) - Équipe de nuit
(1989) - Burziáni (TV seriál)
(1988) - Tisserands du pouvoir, Les (TV seriál)
(1988) - L'Eterna giovinezza
(1988) - Cambiamento d'aria
(1984) - Ces chers disparus: Françoise Dorléac
(1984) - Králova bláznovství
(1984) - Bavure, La (TV seriál)
(1982) - Siegfried
(1982) - Les Invités
(1981) - Profesionál
(1981) - La mémoire courte
(1980) - Pile ou face
(1979) - Sukničkář
(1979) - Le Pitié dangereuse
(1979) - Orient-Express (TV seriál)
(1979) - Le Mouton noir
(1979) - Je te tiens, tu me tiens par la barbichette
(1979) - Au théâtre ce soir: Tout dans le jardin
(1978) - Remembering Jean Gabin
(1978) - Un ennemi du peuple
(1978) - Claudine en ménage
(1978) - Claudine à Paris
(1978) - Claudine à l'école
(1978) - Claudine (TV seriál)
(1974) - L'Ironie du sort
(1973) - Následník
(1972) - Zavraždění Trockého
(1972) - Les Sous-locs
(1972) - Policajt
(1972) - Midi Trente (TV seriál)
(1972) - Les Rois maudits (TV seriál)
(1972) - Au théâtre ce soir: Double jeu
(1971) - Le Misanthrope
(1971) - Comptes à rebours
(1969) - Tu moissonneras la tempête
(1969) - L'Ardoise
(1968) - Le Franciscain de Bourges
(1967) - 25. hodina
(1967) - Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
(1966) - De Dans van de reiger
(1966) - La Cerisaie
(1965) - Le Monde est petit
(1965) - Le Due orfanelle
(1965) - Bonheur conjugal, Le (TV seriál)
(1964) - L'année du bac
(1964) - Hebká kůže
(1964) - La Double inconstance
(1964) - La Confidence fausse
(1963) - Les Malheurs de la guerre
(1963) - Chevalier de Maison Rouge, Le (TV seriál)
(1962) - Chou caillou hibou
(1962) - La France à grand spectacle
(1962) - Le Bonheur d'être aimé
(1962) - Les Sept péchés capitaux
(1962) - Práskač
(1961) - Le Temps d'une vocation: Marcel Proust
(1961) - Zákon války
(1961) - Un soir sur la plage
(1961) - Smrt Belly
(1961) - Amours célèbres
(1960) - Le Saint mène la danse
(1960) - Préméditation
(1960) - Francouzka a láska
(1960) - Le Baron de l'écluse
(1959) - Viennent les jours
(1959) - Le Soleil de Pierre
(1959) - Les Seigneurs de la forêt
(1959) - La Lozère
(1959) - À la rencontre de Jean-Sébastien Bach
(1959) - Ulice Montmartre č.125
(1959) - Sen noci svatojánské
(1959) - Il cavaliere e la zarina
(1958) - Marchands de rien
(1958) - La Répétition ou L'amour puni
(1958) - Maigret klade past
(1958) - Burziáni
(1957) - Les Alchimistes
(1956) - Une tâche difficile
(1955) - Velké manévry
(1955) - On ne badine pas avec l'amour
(1954) - Si Versailles m'était conté
(1953) - Chagall
(1952) - Avec André Gide
(1952) - Jocelyn
(1952) - Chicagský deník
(1951) - La Course de taureaux
(1951) - Palais royal
(1951) - Demain nous divorçons
(1950) - Véronique
(1950) - Chéri
(1949) - Occupe-toi d'Amélie
(1949) - Na úsvitu
(1949) - L'Échafaud peut attendre
(1948) - La Veuve et l'innocent
(1948) - Une grande fille toute simple
(1947) - Carré de valets
(1947) - Amours, délices et orgues
(1946) - Vlast
(1946) - Sylvie a fantom
(1946) - La Revanche de Roger la Honte
(1946) - Pastorální symfonie
(1945) - Le Père Goriot
(1945) - Le Jugement dernier
(1943) - Premier prix du conservatoire
(1943) - Le Voyageur de la Toussaint

Jean Desailly - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Na úsvitu":
(*1925) Michel Piccoli

(*1898) René Lefèvre

(*1908) Louis Daquin (režisér)

(*1887) Gaston Modot

(*1922) Yvette Etiévant

(*1896) Jean Wiener (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1949)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
1°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
8°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
16°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
15°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
23°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
29°28’
Kozoroh
10°29’
SaturnSaturn:
Panna
13°14’
Panna
5°59’
UranUran:
Ryby
3°47’
Blíženci
28°01’
NeptunNeptun:
Lev
12°01’
Váhy
15°06’
PlutoPluto:
Rak
8°31’
Lev
16°07’
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°50’
Býk
1°24’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°21’
Ryby
18°21’
CheirónCheirón:
Beran
9°45’
Střelec
4°10’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Beran
11°01’
4. IC:
Rak
4°41’
7. DSC:
Váhy
11°01’
10. MC:
Kozoroh
4°41’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »