panna

Jean Desailly
(1967): Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.8. 1920 - 21:00h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jean Desailly - Film: Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1967, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1967 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Desailly - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Dva ve vlně
(2001) - Gabin, gueule d'amour
(2000) - Posedlost
(1999) - La Dilettante
(1998) - Le Radeau de la Méduse
(1992) - L'Élixir d'amour
(1991) - Le Piège
(1990) - Équipe de nuit
(1989) - Burziáni (TV seriál)
(1988) - Tisserands du pouvoir, Les (TV seriál)
(1988) - L'Eterna giovinezza
(1988) - Cambiamento d'aria
(1984) - Ces chers disparus: Françoise Dorléac
(1984) - Králova bláznovství
(1984) - Bavure, La (TV seriál)
(1982) - Siegfried
(1982) - Les Invités
(1981) - Profesionál
(1981) - La mémoire courte
(1980) - Pile ou face
(1979) - Sukničkář
(1979) - Le Pitié dangereuse
(1979) - Orient-Express (TV seriál)
(1979) - Le Mouton noir
(1979) - Je te tiens, tu me tiens par la barbichette
(1979) - Au théâtre ce soir: Tout dans le jardin
(1978) - Remembering Jean Gabin
(1978) - Un ennemi du peuple
(1978) - Claudine en ménage
(1978) - Claudine à Paris
(1978) - Claudine à l'école
(1978) - Claudine (TV seriál)
(1974) - L'Ironie du sort
(1973) - Následník
(1972) - Zavraždění Trockého
(1972) - Les Sous-locs
(1972) - Policajt
(1972) - Midi Trente (TV seriál)
(1972) - Les Rois maudits (TV seriál)
(1972) - Au théâtre ce soir: Double jeu
(1971) - Le Misanthrope
(1971) - Comptes à rebours
(1969) - Tu moissonneras la tempête
(1969) - L'Ardoise
(1968) - Le Franciscain de Bourges
(1967) - 25. hodina
(1967) - Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
(1966) - De Dans van de reiger
(1966) - La Cerisaie
(1965) - Le Monde est petit
(1965) - Le Due orfanelle
(1965) - Bonheur conjugal, Le (TV seriál)
(1964) - L'année du bac
(1964) - Hebká kůže
(1964) - La Double inconstance
(1964) - La Confidence fausse
(1963) - Les Malheurs de la guerre
(1963) - Chevalier de Maison Rouge, Le (TV seriál)
(1962) - Chou caillou hibou
(1962) - La France à grand spectacle
(1962) - Le Bonheur d'être aimé
(1962) - Les Sept péchés capitaux
(1962) - Práskač
(1961) - Le Temps d'une vocation: Marcel Proust
(1961) - Zákon války
(1961) - Un soir sur la plage
(1961) - Smrt Belly
(1961) - Amours célèbres
(1960) - Le Saint mène la danse
(1960) - Préméditation
(1960) - Francouzka a láska
(1960) - Le Baron de l'écluse
(1959) - Viennent les jours
(1959) - Le Soleil de Pierre
(1959) - Les Seigneurs de la forêt
(1959) - La Lozère
(1959) - À la rencontre de Jean-Sébastien Bach
(1959) - Ulice Montmartre č.125
(1959) - Sen noci svatojánské
(1959) - Il cavaliere e la zarina
(1958) - Marchands de rien
(1958) - La Répétition ou L'amour puni
(1958) - Maigret klade past
(1958) - Burziáni
(1957) - Les Alchimistes
(1956) - Une tâche difficile
(1955) - Velké manévry
(1955) - On ne badine pas avec l'amour
(1954) - Si Versailles m'était conté
(1953) - Chagall
(1952) - Avec André Gide
(1952) - Jocelyn
(1952) - Chicagský deník
(1951) - La Course de taureaux
(1951) - Palais royal
(1951) - Demain nous divorçons
(1950) - Véronique
(1950) - Chéri
(1949) - Occupe-toi d'Amélie
(1949) - Na úsvitu
(1949) - L'Échafaud peut attendre
(1948) - La Veuve et l'innocent
(1948) - Une grande fille toute simple
(1947) - Carré de valets
(1947) - Amours, délices et orgues
(1946) - Vlast
(1946) - Sylvie a fantom
(1946) - La Revanche de Roger la Honte
(1946) - Pastorální symfonie
(1945) - Le Père Goriot
(1945) - Le Jugement dernier
(1943) - Premier prix du conservatoire
(1943) - Le Voyageur de la Toussaint

Jean Desailly - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)":
(*1960) Kristin Scott Thomas

(*1942) Valérie Lagrange

(*1921) Denys de La Patellière (režisér)

(*1927) Jean-Pierre Decourt (režisér)

(*1920) Jean Négroni

(*1949) Gilles Béhat

(*1923) Maurice Garrel

(*1933) Michel Beaune

(*1905) Yves Allégret (režisér)

(*1927) Daniel Ceccaldi

(*1944) Jean-Pierre Castaldi

(*1946) Tina Aumont

(*1924) Jacques Dacqmine

(*1920) Georges Marchal

(*1909) Jany Holt

(*1921) Daniel Gélin

(*1933) André Oumansky

(*1917) Annette Poivre

(*1976) Maïwenn

(*1928) Paul Bisciglia

(*1949) Marion Hänsel

(*1935) Pascale Audret

(*1930) Dimitrij Rafalský

(*1931) Paul Le Person

(*1930) Henri-Jacques Huet

(*1945) Lisa Kreuzer

(*1942) Wojciech Pszoniak

(*1948) Féodor Atkine

(*1925) Françoise Bertin

(*1930) Michel Drach (režisér)

(*1918) Tsilla Chelton

(*1952) Yolande Folliot

(*1919) Micheline Francey

(*1946) Sabine Glaser

(*1930) Odile Versois

(*1949) Josephine Chaplin

(*1938) Jean-Pierre Kalfon

(*1912) Ginette Leclerc

(*1942) Pierre Clémenti

(*1946) Catherine Allégret

(*1920) Jean Deschamps

(*1936) Claude Faraldo

(*1907) Andrex

(*1927) Henri Lambert

(*1944) Florence Giorgetti

(*1922) Dora Doll

(*1921) Giselle Pascal

(*1920) Barbara Laage

(*1943) Claude Brosset

(*1908) Annie Ducaux

(*1918) Suzanne Flon

(*1925) Raymond Pellegrin

(*1924) Jean Kerchbron (režisér)

(*1903) Georges Flamant

(*1928) Martine Sarcey

(*1901) Mary Marquet

(*1923) Françoise Christophe

(*1938) Beata Tyszkiewicz

(*1923) Rosy Varte

(*1919) Héléna Bossis

(*1927) Dominique Blanchar

(*1920) Paul Crauchet

(*1914) Gisèle Casadesus

(*1944) Nicolas Silberg

(*1921) Guy Tréjan

(*1924) Henri Virlojeux

(*1942) Roland Giraud

(*1940) Olga Georges-Picot

(*1925) Edouard Logereau (režisér)

(*1918) Claude Barma (režisér)

(*1918) Claude Barma (scénárista)

(*1903) Jacques Dumesnil

(*1912) Bernard La Jarrige

(*1923) Jacqueline Pierreux

(*1901) Raymond Souplex

(*1921) Jeannette Batti

(*1908) Alfred Adam

(*1925) François Maistre

(*1921) Yves Vincent

(*1900) Madeleine Renaud

(*1947) Dyanik Zurakowska

(*1936) Henri Attal

(*1922) Jacques Duby

(*1961) Marianne Basler

(*1937) Hervé Sand

(*1922) Jean Topart

(*1913) Claude Vernier

(*1946) Serge-Henri Valcke

(*1943) Maurice Risch

(*1943) Muriel Baptiste

(*1912) Florence Blot

(*1908) Marcel Cravenne (režisér)

(*1911) Janine Crispin

(*1918) Georges Riquier

(*1924) Marcel Cuvelier

(*1925) Annick Alane

(*1917) Janine Darcey

(*1925) Philippe Castelli

(*1931) Denis Manuel



Tranzitní horoskop (1967)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
1°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
8°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
16°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
15°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
23°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
29°28’
Lev
1°51’
SaturnSaturn:
Panna
13°14’
Ryby
24°02’
UranUran:
Ryby
3°47’
Panna
24°25’
NeptunNeptun:
Lev
12°01’
Štír
23°32’
PlutoPluto:
Rak
8°31’
Panna
20°37’
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°50’
Býk
13°17’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°21’
Beran
0°43’
CheirónCheirón:
Beran
9°45’
Ryby
22°03’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Beran
11°01’
4. IC:
Rak
4°41’
7. DSC:
Váhy
11°01’
10. MC:
Kozoroh
4°41’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »