blizenci

Jean Dujardin
(2002): Kdybych byl bohatý

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.6. 1972 - 04:50h
Místo:
Rueil-Malmaison
Země:
Věk:
47 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Jean Dujardin - Film: Kdybych byl bohatý
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Dujardin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Belmondo
(2016) - Za láskou vzhůru
(2016) - Un homme à la hauteur
(2016) - Brice de Nice 3
(2015) - Un plus une
(2014) - Památkáři
(2014) - La French
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Le débarquement
(2013) - Vlk z Wall Street
(2013) - Le Petit joueur
(2013) - Orage d'une nuit d'été
(2013) - Möbius
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Nevěrníci
(2011) - Belmondo, itinéraire...
(2011) - Touch of Evil
(2011) - The Artist
(2010) - Zvonění ledu
(2010) - Un balcon sur la mer
(2010) - Milosrdné lži
(2009) - La Traversée du désir
(2009) - Rychlejší než vlastní stín
(2009) - OSS 117: Ztracen v Riu
(2008) - Muž a jeho pes
(2008) - Ca$h
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - 99 franků
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Cherche fiancé tous frais payés
(2007) - Falešná identita
(2007) - Deux sur la balançoire
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Agent 117
(2005) - La Vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
(2005) - Manželka mého partnera
(2005) - Il ne faut jurer... de rien!
(2005) - Brice de Nice
(2004) - Vdavky, sňatky, svazky
(2004) - Krvavý prachy
(2004) - Daltoni
(2003) - Vítejte u Rozových
(2003) - Toutes les filles sont folles
(2003) - Les Clefs de bagnole
(2002) - En aparté (TV seriál)
(2002) - A L'abri des regards indiscrets,
(2002) - Kdybych byl bohatý
(2001) - Y a un début à tout
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(1999) - Un gars, une fille (TV seriál)
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Tapis rouge
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - Farce attaque (TV seriál)
(1984) - Cinema 3
(1976) - La nuit des Césars

Jean Dujardin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jean Dujardin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kdybych byl bohatý":
(*1964) Valeria Bruni Tedeschi

(*1953) Jean-Pierre Darroussin

(*1950) Richard Berry

(*1961) Gérard Bitton (scénárista)

(*1961) Gérard Bitton (režisér)

(*1961) Gérard Bitton

(*1936) Henri Guybet

(*1959) François Morel

(*1961) Michel Munz (scénárista)

(*1961) Michel Munz (režisér)

(*1961) Michel Munz

(*1957) Zinedine Soualem

(*1969) Héléna Noguerra

(*1947) Didier Flamand

(*1967) Arsène Mosca

(*1925) Darry Cowl

(*1974) Anne Marivin

(*1940) Roger van Hool

(*1964) Noémie Lvovsky



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
27°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
3°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
13°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
25°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
23°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°10’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Blíženci
12°23’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Váhy
14°11’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Střelec
3°14’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
29°20’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°37’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Štír
12°59’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Beran
16°56’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
27°08’
4. IC:
Lev
24°51’
7. DSC:
Střelec
27°08’
10. MC:
Vodnář
24°51’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »