blizenci

Jean Dujardin
(2006): Salut les Terriens

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.6. 1972 - 04:50h
Místo:
Rueil-Malmaison
Země:
Věk:
47 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Jean Dujardin - Film: Salut les Terriens
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Dujardin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Belmondo
(2016) - Za láskou vzhůru
(2016) - Un homme à la hauteur
(2016) - Brice de Nice 3
(2015) - Un plus une
(2014) - Památkáři
(2014) - La French
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Le débarquement
(2013) - Vlk z Wall Street
(2013) - Le Petit joueur
(2013) - Orage d'une nuit d'été
(2013) - Möbius
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Nevěrníci
(2011) - Belmondo, itinéraire...
(2011) - Touch of Evil
(2011) - The Artist
(2010) - Zvonění ledu
(2010) - Un balcon sur la mer
(2010) - Milosrdné lži
(2009) - La Traversée du désir
(2009) - Rychlejší než vlastní stín
(2009) - OSS 117: Ztracen v Riu
(2008) - Muž a jeho pes
(2008) - Ca$h
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - 99 franků
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Cherche fiancé tous frais payés
(2007) - Falešná identita
(2007) - Deux sur la balançoire
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Agent 117
(2005) - La Vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
(2005) - Manželka mého partnera
(2005) - Il ne faut jurer... de rien!
(2005) - Brice de Nice
(2004) - Vdavky, sňatky, svazky
(2004) - Krvavý prachy
(2004) - Daltoni
(2003) - Vítejte u Rozových
(2003) - Toutes les filles sont folles
(2003) - Les Clefs de bagnole
(2002) - En aparté (TV seriál)
(2002) - A L'abri des regards indiscrets,
(2002) - Kdybych byl bohatý
(2001) - Y a un début à tout
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(1999) - Un gars, une fille (TV seriál)
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Tapis rouge
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - Farce attaque (TV seriál)
(1984) - Cinema 3
(1976) - La nuit des Césars

Jean Dujardin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jean Dujardin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Salut les Terriens":
(*1948) Jean Reno

(*1957) Christopher Lambert

(*1964) Juliette Binoche

(*1950) Daniel Auteuil

(*1961) Samy Naceri

(*1948) Catherine Breillat

(*1969) Julie Delpy

(*1944) Pierre Arditi

(*1966) Emmanuelle Seigner

(*1958) Alain Chabat

(*1942) Danièle Thompson

(*1959) Victoria Abril

(*1964) Béatrice Dalle

(*1951) Gérard Jugnot

(*1949) Fanny Ardant

(*1942) Yves Rénier

(*1966) José Garcia

(*1925) Roger Hanin

(*1968) Mathilde Seigner

(*1965) Yvan Attal

(*1978) Anna Mouglalis

(*1972) Judith Godrèche

(*1972) Stomy Bugsy

(*1972) Titoff

(*1950) Josiane Balasko

(*1969) Héléna Noguerra

(*1952) François Berléand

(*1972) Ramzy Bedia

(*1969) Eric Judor

(*1970) Marina Foïs

(*1958) Charles Berling

(*1965) Philippe Torreton

(*1953) Arielle Dombasle

(*1973) Hélène de Fougerolles

(*1958) Benoît Delépine

(*1962) Marc Lavoine

(*1982) Sofia Boutella

(*1960) Michèle Laroque

(*1939) Amanda Lear

(*1965) Samuel Le Bihan

(*1976) Bérénice Bejo

(*1964) Bruno Solo

(*1955) Charlotte de Turckheim

(*1972) Gilles Lellouche

(*1959) Patrick Timsit

(*1983) Marilou Berry

(*1964) Olivier Baroux

(*1964) Kad Merad

(*1958) Lambert Wilson

(*1968) Clovis Cornillac

(*1975) Jamel Debbouze

(*1959) Patrick Bruel

(*1975) Lorànt Deutsch

(*1956) Véronique Genest

(*1967) Michel Hazanavicius

(*1976) Maïwenn

(*1976) Alice Taglioni

(*1976) Emma de Caunes

(*1975) Aïssa Maïga

(*1971) Adriana Sklenaříková-Karembeu

(*1964) Anthony Delon

(*1966) Dany Boon

(*1981) Clara Morgane

(*1960) Marc Labrèche

(*1980) Mylène Jampanoï

(*1963) Franck Dubosc

(*1973) François-Xavier Demaison

(*1965) Dany Brillant

(*1978) Mélanie Doutey

(*1959) Didier Bourdon

(*1958) Isabelle Mergault

(*1971) Julie Ferrier

(*1978) Omar Sy

(*1959) Antoine Duléry

(*1964) Eric Elmosnino

(*1932) Nadine Tallier

(*1977) Virginie Efira

(*1962) Dominique Farrugia

(*1973) François Damiens

(*1955) Muriel Robin

(*1967) Joey Starr

(*1980) Géraldine Nakache

(*1932) Michel Legrand

(*1982) Elodie Frégé

(*1972) Guillaume Gallienne

(*1981) Ludwig Briand

(*1963) Elie Semoun

(*1956) Michèle Bernier

(*1973) Florence Foresti

(*1943) Jacques Attali

(*1936) Eugène Saccomano

(*1944) Jean Benguigui

(*1952) Michel Boujenah

(*1978) Fred Testot

(*1973) Michaël Youn

(*1934) Guy Bedos

(*1929) Philippe Bouvard

(*1948) Bernard-Henri Lévy

(*1982) Cécile Cassel



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
27°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
3°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
13°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
25°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
23°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°10’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Blíženci
12°23’
Lev
9°53’
UranUran:
Váhy
14°11’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Střelec
3°14’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Panna
29°20’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°37’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Štír
12°59’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Beran
16°56’
Vodnář
1°57’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
27°08’
4. IC:
Lev
24°51’
7. DSC:
Střelec
27°08’
10. MC:
Vodnář
24°51’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »