ryby

Jean Todt
(1998): Tout le monde en parle

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.2. 1946 - 15:00h
Místo:
Saint-Flour
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari
Jean Todt - Film: Tout le monde en parle
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Todt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tout le monde en parle":
(*1955) Bruce Willis

(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1960) Kristin Scott Thomas

(*1948) Gérard Depardieu

(*1952) Mickey Rourke

(*1975) Angelina Jolie

(*1972) Vanessa Paradis

(*1957) Christopher Lambert

(*1975) Asia Argento

(*1964) Juliette Binoche

(*1950) Daniel Auteuil

(*1964) Monica Bellucci

(*1966) Vincent Cassel

(*1972) Carmen Electra

(*1963) Emmanuelle Béart

(*1963) Brigitte Nielsen

(*1933) Jean-Claude Brialy

(*1931) Annie Girardot

(*1932) Anouk Aimée

(*1969) Julie Delpy

(*1966) Emmanuelle Seigner

(*1965) Florent Emilio Siri

(*1977) Kelly Reilly

(*1971) Guillaume Depardieu

(*1973) Julie Depardieu

(*1960) Anne Parillaud

(*1951) Gérard Jugnot

(*1973) Romane Bohringer

(*1972) David Charvet

(*1952) Thierry Lhermitte

(*1928) Jeanne Moreau

(*1961) Albert Dupontel

(*1949) Olivier de Funès

(*1928) Michel Serrault

(*1966) José Garcia

(*1957) Véronique Jannot

(*1968) Sandrine Kiberlain

(*1970) Aure Atika

(*1965) Yvan Attal

(*1973) Linda Hardy

(*1945) Robert Greenwald

(*1971) Charlotte Gainsbourg

(*1976) Diane Kruger

(*1969) Clotilde Courau

(*1975) Marion Cotillard

(*1964) Jan Kounen

(*1947) Alexandre Arcady

(*1964) Lenny Kravitz

(*1968) Anastacia

(*1964) Rocco Siffredi

(*1939) Amanda Lear

(*1943) Zouzou

(*1962) Dave Gahan

(*1965) Samuel Le Bihan

(*1969) Marilyn Manson

(*1976) Bérénice Bejo

(*1980) Gisele Bündchen

(*1934) Claude Berri

(*1948) Jean-Michel Jarre

(*1972) Brian Molko

(*1973) Nadia Fares

(*1979) Armelle Deutsch

(*1979) Mareva Galanter

(*1963) Coolio

(*1958) Lambert Wilson

(*1975) Jamel Debbouze

(*1959) Patrick Bruel

(*1956) Véronique Genest

(*1976) Rie Rasmussen

(*1981) Mélanie Thierry

(*1979) Olga Kurylenko

(*1971) Adriana Sklenaříková-Karembeu

(*1964) Anthony Delon

(*1974) Tomer Sisley

(*1974) Tomer Sisley (režisér)

(*1968) Serge Postigo

(*1976) Elsa Pataky

(*1930) Ray Charles

(*1966) Estelle Lefébure

(*1984) Karolína Kurková

(*1976) Emma Bunton

(*1974) Victoria Beckham

(*1981) Clara Morgane

(*1983) Mélanie Laurent

(*1971) Ingrid Chauvin

(*1944) Jimmy Page

(*1971) Alice Evans

(*1970) Julien Boisselier

(*1975) Claire Keim

(*1968) Marine Delterme

(*1970) Gregori Baquet

(*1965) Dany Brillant

(*1969) Patrick Huard

(*1957) Yves Desgagnés

(*1973) Eva Herzigová

(*1956) Christine Boisson

(*1967) Pascal Elbé

(*1928) Pierre Étaix

(*1978) Disiz La Peste



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
6°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
18°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
14°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
27°02’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Rak
18°25’
Beran
13°46’
UranUran:
Blíženci
13°25’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Váhy
8°03’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
10°03’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
26°31’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Štír
22°22’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Váhy
20°53’
Štír
15°33’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
27°55’
4. IC:
Váhy
8°38’
7. DSC:
Kozoroh
27°55’
10. MC:
Beran
8°38’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »