kozoroh

Jeremy Renner
(2015): Mission Impossible – Národ grázlů

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.1. 1971 - 11:06h
Místo:
Modesto, Kalifornie
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Jeremy Renner - Film: Mission Impossible – Národ grázlů
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jeremy Renner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wind River
(2017) - Untitled Jeremy Renner/Bourne Sequel
(2017) - Mission: Impossible 6
(2016) - Story of Your Life
(2016) - McQueen
(2016) - Captain America: Občanská válka
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2015) - Avengers: Age of Ultron
(2014) - The 2014 Film Independent Spirit Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Světové války (TV seriál)
(2014) - Marvel Studios: Assembling a Universe
(2014) - Kill the Messenger
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - The Immigrant
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Bourneův odkaz
(2012) - Avengers
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Thor
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Město
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Zvláštní poldové (TV seriál)
(2009) - Lightbulb
(2008) - Smrt čeká všude
(2008) - The Oaks (TV seriál)
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - 28 Weeks Later: The Infected
(2007) - 28 týdnů poté
(2007) - Zkřížené cesty
(2007) - Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
(2006) - Love Comes to the Executioner
(2005) - Neo Ned
(2005) - Malý výlet do nebe
(2005) - Legendy z Dogtownu
(2005) - Její případ
(2005) - Dvanáctiletí
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Srdce je zrádná děvka
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Pink - Trouble (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - The It Factor: Los Angeles
(2003) - S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Monkey Love
(2002) - Dahmer
(2001) - Fish in a Barrel
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
(1999) - Time of Your Life (TV seriál)
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Síť (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Děsivé sny
(1996) - Paper Dragons
(1996) - A Friend's Betrayal
(1995) - Podivné náhody (TV seriál)
(1995) - Deadly Games (TV seriál)
(1995) - Banda na výletě
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Jeremy Renner - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mission Impossible – Národ grázlů":
(*1962) Tom Cruise

(*1962) Tom Cruise (producent)

(*1958) Alec Baldwin

(*1959) Ving Rhames

(*1966) J. J. Abrams (producent)

(*1970) Simon Pegg

(*1967) Tom Hollander

(*1978) America Olivo

(*1957) Simon McBurney

(*1950) Robert Elswit (kameraman)

(*1980) Jing Chu Zhang

(*1983) Rebecca Ferguson



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
16°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
2°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
27°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
0°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
20°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
28°50’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Býk
15°47’
Střelec
0°54’
UranUran:
Váhy
13°30’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Střelec
2°11’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Panna
29°41’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°36’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Panna
14°00’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Beran
6°04’
Ryby
13°47’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Beran
3°34’
4. IC:
Rak
2°00’
7. DSC:
Váhy
3°34’
10. MC:
Kozoroh
2°00’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »