ryby

Jiří Adamec
(2006): To nejlepší z televizního humoru

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
režisér
Jiří Adamec - Film: To nejlepší z televizního humoru
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Adamec - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Úžasňákov
(2011) - Trampoty
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Bubo bubo
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2006) - Ceny Thálie 2005
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Šárka!
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Český slavík Mattoni 2002
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Politické harašení aneb S politiky stále netančíme
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Bárymetr
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - Deníček Ivety B.
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(2000) - Koncert Karla Gotta (koncert)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Katapult
(1999) - DERBY
(1999) - Čtveráci
(1999) - ČESKÝ SLAVÍK Mattoni '99
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky (koncert)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Český slavík ’98
(1997) - Novoty
(1997) - Miss desetiletí
(1997) - Český slavík '97
(1995) - Lucerna aneb Boj o lípu (divadelní záznam)
(1994) - Gala Borisa Filana
(1990) - Vzpomínka na břehu moře
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Vstup do ráje zakázán
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Kverulantka
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Život a smrt malíře Petra Jana B.
(1986) - Trvale jasno
(1986) - Kus života
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Galasuperšou
(1985) - Cawdor a Fera
(1985) - Barvy na výběr
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Křižovatka
(1984) - Dlouhý čas naděje
(1983) - Brakýři
(1982) - Silvestrovský klub mládeže
(1982) - Rytmus
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Od sedmi do čtyř
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Bláznivé jaro
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - Výlety
(1981) - Malý televizní kabaret
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Mezičas
(1981) - Černá kulička
(1980) - Tak se ptám
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Princové jsou na draka
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
(1978) - Hitšaráda
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Plácek
(1978) - Paví král
(1978) - Cesta domů
(1977) - Plavci 77 (koncert)
(1977) - Plavci na Poříčí (koncert)
(1977) - O Honzovi a Barušce
(1977) - Jablíčko se dokoulelo
(1976) - Půjčka
(1976) - O třech bratřích
(1974) - Koním křídla nikdy nenarostou...
(1973) - Příběh vojáka Hartmana

Jiří Adamec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jiří Adamec - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "To nejlepší z televizního humoru":
(*1938) Petr Nárožný

(*1920) Jiří Sovák

(*1939) Karel Gott

(*1940) Milan Lasica

(*1941) Július Satinský

(*1941) Iva Janžurová

(*1955) Oldřich Kaiser

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1943) Luděk Sobota

(*1939) Jiří Hrzán

(*1943) Jiří Wimmer

(*1936) Jaroslav Čejka

(*1943) Karel Černoch

(*1921) Felix Holzmann

(*1942) Ivan Mládek

(*1924) František Budín



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
18°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
3°32’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
23°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
1°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
20°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
26°53’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Lev
17°02’
Lev
9°53’
UranUran:
Blíženci
22°08’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Váhy
12°14’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Lev
13°00’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°11’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Vodnář
15°01’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Štír
24°43’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »