vodnar

Jiří Lábus
(2013): Klauni

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1950 (?)
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec, dabér
Jiří Lábus - Film: Klauni
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Lábus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wedding Day
(2016) - Případ pro lyžaře
(2016) - Modré stíny (TV seriál)
(2016) - Kluci z hor
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Den štěstí
(2015) - Večerníček jak ho (ne)znáte
(2015) - Pomáhej s humorem – Konto Bariéry
(2015) - Černobílo
(2015) - Napišto!
(2015) - Bratři
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2014) - Slunce, seno, 30 LET !
(2014) - Plzeň sobě
(2014) - Kocour Mour poznává své příbuzné (TV seriál)
(2014) - Hrdina
(2014) - Zejtra napořád
(2014) - Tři bratři
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
(2014) - Odborný dohled nad východem Slunce
(2014) - Kdyby byly ryby
(2013) - 60 pečetí
(2013) - T-Mobile Fotbalista roku 2012
(2013) - Šance 2013
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Galashow 60
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Artefakta
(2013) - Co je tohle za KLAUNI
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Klauni
(2013) - Husiti
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Česká 30
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Pan Jezevec
(2012) - Kozí příběh se sýrem
(2012) - In vino veritas
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Nekonečný Silvestr
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Písně Kosmické
(2011) - Odcházení
(2010) - 45 let Ypsilonky
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kinorama
(2010) - Tajemství Jiřiny Švorcové
(2010) - Český mír
(2010) - U Tlučhořů (divadelní záznam)
(2010) - Škola princů
(2010) - Kuky se vrací
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2009) - Slavné parodie
(2009) - 13. komnata Jany Synkové
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Zasaženi bleskem
(2009) - Pro krásu perly
(2009) - Post Bellum
(2009) - O království z nudlí a štěstí bez konce
(2009) - Od Praotce k Unii
(2009) - Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
(2009) - Muži v říji
(2009) - Dilino a čert
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Možná přijde i... Kaiser a Lábus
(2008) - Magazín Jů a Hele
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - 13. komnata Martina Dejdara
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Film o filmu: Kozí příběh - pověsti staré Prahy
(2008) - Usnula jsem
(2008) - Ulice: Velká trojka
(2008) - Nebe a Vincek
(2008) - Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
(2008) - Chvíle pravdy (divadelní záznam)
(2008) - Dějiny udatného českého národa (TV seriál)
(2008) - Ctibor a pan Sadílek
(2008) - Bekyně mniška
(2007) - Václav
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Poslední plavky
(2007) - O rodičích a dětech
(2007) - Jedné noci v jednom městě
(2007) - Gynekologie 2 (TV seriál)
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - Slunce, seno, vesnice
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Poslední kouzlo
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Hajadla (TV seriál)
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - Hřiště 7
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - Nezničitelný Vladimír Menšík
(2005) - Marta Kubišová 2005 (koncert)
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - Žralok v hlavě
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Revizor
(2005) - Krev zmizelého
(2005) - Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (divadelní záznam)
(2005) - Autodidakté architektury nitra
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Edův pohádkový balík
(2004) - Letem světem (TV seriál)
(2004) - Silný kafe
(2004) - Non Plus Ultras
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2004) - Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Na psí knížku
(2002) - Černá slečna, slečna Černá
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2001) - Jak se točilo Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - Skříň
(2001) - Okénka
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Experiment
(2001) - Duch český (TV seriál)
(2001) - Babí léto
(2000) - Zeměkoule
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Řád saténových mašlí
(2000) - Otesánek
(2000) - Když děda miloval Ritu Hayworthovou
(2000) - Jak to chodí u hrochů (TV seriál)
(2000) - Do pohádky (TV seriál)
(1999) - Věšák
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Vraždy a něžnosti
(1999) - Toronto Tom, kocour z Ameriky (TV seriál)
(1999) - Specialita šéfkuchaře
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Panství
(1999) - Hlava Medúzy (divadelní záznam)
(1999) - Eliška má ráda divočinu
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - O zámku v podzemí
(1998) - Kavárna
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Navštívenka
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Tenhle striptýz platím já
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Dobrodružství pod postelí
(1996) - Jůhele neděle
(1996) - Zapomenuté světlo
(1996) - Spiklenci slasti
(1996) - O holiči a barvíři
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1996) - Eine kleine Jazzmusik
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1995) - Halali (TV seriál)
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Divadelní román
(1994) - Černobílá pohádka
(1994) - Andělské oči
(1994) - Amerika

Jiří Lábus - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Klauni":
(*1953) Taťjana Medvecká

(*1964) Eva Jeníčková

(*1955) Oldřich Kaiser

(*1952) Zuzana Kronerová

(*1961) Kati Outinen

(*1954) Juraj Nvota

(*1947) Didier Flamand

(*1964) Robert Nebřenský

(*1973) Viktor Tauš (režisér)

(*1973) Viktor Tauš (producent)

(*1964) Jan Slovák

(*1980) Ivana Uhlířová

(*1971) Julie Ferrier

(*1966) Petr Jarchovský (scénárista)

(*1976) David Gelkin

(*1978) Michal Kollár (producent)



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
5°58’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
9°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
13°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
9°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
12°26’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Panna
18°46’
Štír
9°34’
UranUran:
Rak
1°41’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Váhy
17°20’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Lev
17°15’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°45’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Býk
1°36’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Střelec
18°26’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »