panna

Jiří Wimmer
(2010): Bavíme se s imitátory

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
25.1.2001 (Příčina: Nehoda)
Povolání:
herec
Jiří Wimmer - Film: Bavíme se s imitátory
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wimmer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Bavíme se s imitátory
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2007) - Život je kabaret
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Klobouk Jiří Wimmer
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Nebát se a nakrást
(1998) - Zpráva o sešlosti
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Ostuda
(1997) - Úsměvy
(1997) - Senzibilšou
(1997) - Novoty
(1997) - Králův šašek
(1996) - To je fór
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Proměny Jiřího Wimmera
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Čundrcountryshow
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - Deset malých běloušků
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1992) - Silvestrovská překvapení
(1989) - Skřivánčí ticho
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1987) - Jedeme dál
(1987) - O princezně na klíček
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1985) - Reklamy Jitky Molavcové
(1985) - Hrad a jeho legendy
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1985) - O človíčkovi (TV seriál)
(1984) - Silvestrovská féerie
(1983) - Sešlost
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Výtah
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Únos Moravanky
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Takzvaný večer na přidanou
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Kaňka do pohádky
(1979) - Jarní výlet
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1975) - Typicky ženská reakce
(1974) - Lásky hra osudná
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1971) - Dispečer (TV seriál)
(1968) - Maratón
(1965) - Souhvězdí Panny
(1965) - Slyšet Armstronga
(1964) - Bubny
(1963) - Náboj
Spoluherci ve filmu "Bavíme se s imitátory":
(*1920) Jiří Sovák

(*1951) Miroslav Donutil

(*1943) Václav Postránecký

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1938) Jiří Krampol

(*1966) Zdeněk Izer

(*1951) Věra Špinarová

(*1979) Petr Jablonský

(*1966) Vladimír Hron

(*1956) Václav Faltus

(*1943) František Polák (režisér)



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
27°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
29°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°12’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
5°02’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
13°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
17°41’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Blíženci
26°19’
Váhy
4°31’
UranUran:
Blíženci
8°49’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
1°38’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
8°12’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Lev
13°33’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Lev
13°20’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Panna
7°39’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v RybyRybách
ukázat kalendář »