rak

Jiří Wohanka
(1989): Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)":
(*1930) Jiří Hálek

(*1923) Jiří Lír

(*1949) Jiří Schmitzer

(*1920) Ferdinand Krůta

(*1923) Ladislav Šimek

(*1922) Miloš Kopecký

(*1934) Josef Somr

(*1966) Stanislav Aubrecht

(*1947) Vítězslav Jandák

(*1937) Jiří Kodet

(*1954) Roman Skamene

(*1965) Michal Suchánek

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1922) Josef Větrovec

(*1949) Pavel Zedníček

(*1930) Blažena Holišová

(*1922) Stella Zázvorková

(*1965) Martin Dejdar

(*1952) Jan Hartl

(*1948) Pavel Nový

(*1949) Eliška Balzerová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1947) Stanislava Bartošová

(*1925) Božena Böhmová

(*1952) Andrea Čunderlíková

(*1940) Jana Drbohlavová

(*1939) Zuzana Fišárková

(*1913) Ljuba Hermanová

(*1919) Věra Kalendová

(*1935) Miriam Kantorková

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1933) Marcela Martínková

(*1955) Jana Paulová

(*1901) Marie Rosůlková

(*1919) Ludmila Roubíková

(*1923) Luba Skořepová

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1933) Valentina Thielová

(*1920) Věra Tichánková

(*1945) Jana Vaňková

(*1942) Gabriela Wilhelmová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1968) Tereza Brodská

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1942) Jiřina Jelenská

(*1930) Josef Vinklář

(*1949) Petra Černocká

(*1939) Miroslav Moravec

(*1961) Jan Čenský

(*1939) Alois Švehlík

(*1966) Jiří Langmajer

(*1938) Jiří Krampol

(*1935) Karel Augusta

(*1923) Strýček Jedlička

(*1943) Karel Bělohradský

(*1931) Jan Teplý st.

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1927) Otto Lackovič

(*1922) Václav Kotva

(*1936) František Husák

(*1935) Jaroslav Kepka

(*1925) Otto Šimánek

(*1926) Svatopluk Skládal

(*1921) Oldřich Velen

(*1918) Josef Bek

(*1952) Zdeněk Dolanský

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1929) Zdeněk Ornest

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1918) Martin Růžek

(*1963) Karel Greif

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1941) Oldřich Vlach

(*1947) Jan Kanyza

(*1930) Ilja Racek

(*1924) Vladimír Salač

(*1964) Jiří Pomeje

(*1932) Jaroslav Dudek (režisér)

(*1958) Dana Batulková

(*1929) Ivo Niederle

(*1918) Lída Vostrčilová

(*1920) Robert Vrchota

(*1940) Jan Hraběta

(*1928) Jiří Císler

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1956) Martin Stropnický

(*1922) Soběslav Sejk

(*1912) Bedřich Prokoš

(*1935) Ivanka Devátá

(*1939) Antonín Molčík

(*1924) Mirko Musil

(*1931) Adolf Filip

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1931) Stanislav Fišer

(*1928) Miloslav Štibich

(*1964) Veronika Jeníková



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »