rak

Jiří Wohanka
(1997): Četnické humoresky (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Četnické humoresky (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Četnické humoresky (TV seriál)":
(*1949) Jiří Schmitzer

(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1944) Jiří Pecha

(*1948) Ján Sedal

(*1923) František Řehák

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1944) Marián Labuda st.

(*1959) Miro Noga

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1937) Jiří Kodet

(*1967) Zdeněk Vencl

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1967) Martin Zounar

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1963) David Matásek

(*1964) Václav Svoboda

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1949) Pavel Zedníček

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1930) Blažena Holišová

(*1975) Petra Špalková

(*1952) Jan Hartl

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1943) Václav Postránecký

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1963) Vilma Cibulková

(*1953) Hana Čížková

(*1942) Bohumila Dolejšová

(*1977) Andrea Elsnerová

(*1929) Květa Fialová

(*1939) Zuzana Fišárková

(*1955) Veronika Freimanová

(*1938) Věra Galatíková

(*1941) Libuše Geprtová

(*1952) Hana Gregorová

(*1923) Antonie Hegerlíková

(*1919) Věra Kalendová

(*1965) Dita Kaplanová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1945) Hana Maciuchová

(*1971) Klára Pollertová-Trojanová

(*1953) Libuše Šafránková

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1955) Simona Stašová

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1945) Dana Syslová

(*1947) Lenka Termerová

(*1920) Věra Tichánková

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1968) Tereza Brodská

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1954) Jana Riháková-Dolanská

(*1942) Jiřina Jelenská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1964) Ivan Trojan

(*1976) Petr Burian

(*1960) Jaromír Dulava

(*1971) Radim Fiala

(*1980) Lukáš Kantor

(*1944) Jiří Datel Novotný

(*1947) Viktor Preiss

(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1968) Michal Dlouhý

(*1938) Petr Kostka

(*1947) Jiří Štěpnička

(*1965) Jan Šťastný

(*1952) Ivan Gübel

(*1939) Miroslav Moravec

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1976) Martin Kubačák

(*1978) Jaromír Nosek

(*1975) Ondřej Šípek

(*1977) Anna Veselá

(*1951) Boris Rösner

(*1966) Jiří Langmajer

(*1972) Pavel Liška

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1938) Jiří Krampol

(*1945) Miroslav Středa

(*1963) Vlado Hajdu

(*1933) Luděk Munzar

(*1919) Radovan Lukavský

(*1922) Jiří Holý

(*1931) Ladislav Lakomý

(*1925) Miloš Nesvadba

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1927) Otto Lackovič

(*1954) Marcel Vašinka

(*1947) Oldřich Vízner



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Beran
1°21’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »