rak

Jiří Wohanka
(2008): Soukromé pasti (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec
Jiří Wohanka - Film: Soukromé pasti (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Wohanka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Fair Play
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Soud
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Lékař své cti (divadelní záznam)
(2010) - Bludičky
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Pouta
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Soudné sestry (divadelní záznam)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Swingtime
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Naděje zítřka
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Lhář (divadelní záznam)
(2005) - Bel Ami
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Jean Moulin, une affaire française
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Empirie
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Gambit
(2000) - Český Telecom, dobrý den
(1999) - Ze života pubescentky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Venušin vrch
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Panelák
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Vajíčko
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Vlci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Piloti
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Outsider
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Figurky ze šmantů
(1985) - Zelená léta
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Stan
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Božská Ema
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Hrozba
(1977) - Volání rodu
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Vítek
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Rytíř
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Páni kluci
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Magnetická luneta
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Inženýr
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Černý vlk
(1971) - Babička
(1964) - Starci na chmelu
Spoluherci ve filmu "Soukromé pasti (TV seriál)":
(*1952) Oldřich Navrátil

(*1962) Lukáš Vaculík

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jiří Ornest

(*1972) Saša Rašilov nejml.

(*1957) Tomáš Hanák

(*1952) Jitka Smutná

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1949) Eliška Balzerová

(*1954) Zdena Studenková

(*1942) Emília Vášáryová

(*1943) Jana Břežková

(*1963) Ivana Chýlková

(*1963) Vilma Cibulková

(*1976) Aňa Geislerová

(*1979) Klára Issová

(*1981) Martha Issová

(*1954) Jana Krausová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1950) Jitka Molavcová

(*1979) Zuzana Norisová

(*1953) Libuše Šafránková

(*1955) Milena Steinmasslová

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1935) Libuše Švormová

(*1945) Dana Syslová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1968) Tereza Brodská

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1943) František Němec

(*1982) Kryštof Hádek

(*1959) Miroslav Táborský

(*1968) Michal Dlouhý

(*1978) Jaromír Nosek

(*1966) Jiří Langmajer

(*1947) Jiří Bartoška

(*1983) Táňa Pauhofová

(*1960) Milan Cieslar (režisér)

(*1947) Jiří Věrčák (režisér)

(*1977) Jan Budař

(*1971) Marek Daniel

(*1952) Vladimír Kratina

(*1964) Miroslav Etzler

(*1956) Petr Slavík (režisér)

(*1969) Tereza Kopáčová-Vrábelová (režisérka)

(*1954) Lenka Kodešová-Skopalová

(*1967) Dan Wlodarczyk (režisér)

(*1986) Jiří Mádl

(*1976) Jiří Ployhar ml.

(*1973) Roman Zach

(*1964) Petra Lustigová

(*1969) Robert Jašków

(*1982) Sandra Nováková

(*1978) Lucie Žáčková

(*1985) Kristýna Leichtová

(*1977) Miluše Bittnerová

(*1945) Miloš Vávra

(*1981) Irena Máchová

(*1979) Anna Polívková

(*1982) Zuzana Kajnarová

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1965) Josef Polášek

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1979) Jan Prušinovský (režisér)

(*1990) Jakub Štěpán

(*1989) Tereza Voříšková

(*1982) Denisa Demeterová

(*1973) Eva Nosálková-Leinweberová

(*1965) Stanislava Jachnická

(*1974) Jaroslav Plesl

(*1976) Tereza Kostková

(*1984) Filip Tomsa

(*1971) Igor Chmela

(*1964) Robert Nebřenský

(*1974) Petr Štěpán

(*1968) Leoš Noha

(*1978) Ondřej Kavan

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1998) Jáchym Kraus

(*1974) Petr Zahrádka (režisér)

(*1976) Kristina Kloubková

(*1973) Simona Babčáková

(*1997) Adam Mišík

(*1974) Jiří Vyorálek

(*1972) Petra Špindlerová

(*1985) Kristýna Maléřová-Podzimková

(*1947) Vladimír Kudla

(*1956) Markéta Tanner

(*1971) Daniel Svoboda

(*1962) Hana Seidlová

(*1961) Luboš Veselý

(*1981) Ladislav Hampl

(*1979) Jana Stryková

(*1976) Jana Malá

(*1991) Berenika Kohoutová

(*1980) Pavlína Štorková

(*1961) Eva Režnarová

(*1979) Václav Neužil ml.

(*1980) Teresa Branna



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
18°43’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Rak
27°31’
Panna
8°24’
UranUran:
Blíženci
19°34’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Váhy
6°02’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Lev
10°47’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°10’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°47’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Váhy
15°49’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »