vodnar

Joanna Kerns
(1989): Street Justice

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herečka, režisérka, scénáristka
Joanna Kerns - Film: Street Justice
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Joanna Kerns - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Joanna Kerns - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - MaNiC
(2004) - Potíže růstu: Zase ti Seaverovi
(2001) - Growing Pains: The E! True Hollywood Story
(2001) - Someone to Love
(2001) - Po čem touží kluci
(2000) - Intimate Portrait: Katey Sagal
(2000) - Intimate Portrait: Joanna Kerns
(2000) - Potíže růstu
(1999) - Narušení
(1999) - Na milost a nemilost
(1998) - Intimate Portrait: Victoria Principal
(1998) - Emmino přání
(1997) - Sisters and Other Strangers
(1997) - Matka se vyzná
(1996) - Terror in the Family
(1996) - No One Could Protect Her
(1995) - Whose Daughter Is She?
(1995) - See Jane Run
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Smrt na počkání
(1993) - Shameful Secrets
(1993) - Not in My Family
(1993) - The Man with Three Wives
(1992) - The Nightman
(1992) - Desperate Choices: To Save My Child
(1991) - Voices that Care
(1991) - Deadly Intentions... Again?
(1991) - Captive
(1991) - An American Summer
(1990) - Blind Faith
(1990) - The Big One: The Great Los Angeles Earthquake
(1989) - The More You Know
(1989) - Vražda v Central Parku
(1989) - Ti, které tu zanechala
(1989) - Street Justice
(1988) - Manželské etudy
(1987) - Milenka
(1987) - Čestné slovo
(1985) - Rychle domů
(1985) - The Rape of Richard Beck
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1985) - A Bunny's Tale
(1984) - The Return of Marcus Welby, M.D.
(1984) - Hunter
(1984) - The Four Seasons (TV seriál)
(1983) - V
(1982) - A Wedding on Walton's Mountain
(1982) - Mother's Day on Waltons Mountain
(1980) - Marriage Is Alive and Well
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1978) - V kómatu
(1976) - Way Out Games (TV seriál)
(1976) - The Million Dollar Rip-Off
(1976) - Ape
Spoluherci ve filmu "Street Justice":
(*1946) Michael Ontkean

(*1930) Richard C. Sarafian

(*1930) Richard C. Sarafian (režisér)

(*1922) J. D. Cannon

(*1923) William Windom

(*1946) Alan Scarfe

(*1948) Jim Byrnes

(*1953) Catherine Bach

(*1911) Jeanette Nolan



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
23°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
1°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
0°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
9°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
3°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
13°22’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Váhy
27°15’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Rak
15°03’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Váhy
23°47’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Lev
22°01’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°49’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Panna
5°35’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°34’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »