blizenci

John Goodman
(1975): Saturday Night Live

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec
John Goodman - Film: Saturday Night Live
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Goodman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Let It Snow
(2017) - Kong: Skull Island
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - Ulice Cloverfield 10
(2016) - The Coldest City
(2016) - Ratchet a Clank: Strážci galaxie
(2016) - Patriots Day
(2016) - Going Under
(2016) - Bunyan and Babe
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Trumbo
(2015) - Trable o Vánocích
(2015) - Curious George 3: Back to the Jungle
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - The Gambler
(2014) - Party Central
(2014) - Památkáři
(2014) - All Stars
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Book of Manning
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Stážisti
(2013) - Pařba na třetí
(2013) - A Love Saga with John Goodman
(2013) - Dancing on the Edge (TV seriál)
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Volte mě!
(2012) - Norman a duchové
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Let
(2012) - Downwardly Mobile
(2012) - Argo
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - The Artist
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Krvavý stát
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Opilý koráb
(2010) - Doktor Smrt
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Útěk na Aljašku
(2009) - The Station
(2009) - Princezna a žabák
(2009) - Legenda o Janě
(2009) - Girls Gone Gangsta
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Speed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family
(2008) - Speed Racer
(2008) - Gigantický
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Rozsudek smrti
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Božský Evan
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2006) - Neu im Kino (TV seriál)
(2006) - Vánoce bez Santy
(2006) - Auta
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2004) - Za mořem
(2004) - Playboy z prváku
(2004) - Hlava rodiny (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Kniha džunglí 2
(2003) - Inkognito
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Sweatbox
(2002) - Rváči
(2002) - Mikeovo nové auto
(2001) - Když se tu potulovali dinosauři
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(2001) - Storytelling
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Na hraně
(2001) - My First Mister
(2001) - Happy Birthday
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Pigs Next Door (TV seriál)
(2000) - Normal, Ohio (TV seriál)
(2000) - Není král jako král
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(2000) - Divoké kočky
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Discovering Bedrock
(1999) - Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Kurýr
(1999) - Jack Bull
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - The Making of 'The Big Lebowski'
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Rudolf
(1998) - Roger Miller Remembered
(1998) - Papoušek a poklad
(1998) - Blues Brothers 2000
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Anděl smrti
(1997) - Pidilidi
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Matka noc
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Tramvaj do stanice Touha
(1995) - Královská ryba
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Záskok
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Včera narození
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Matiné
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Gomorron
(1992) - Frosty Returns
(1992) - Babe
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Král Ralph
(1991) - Barton Fink
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Thrills, Chills & Spiders: The Making of Arachnophobia
(1990) - Stella
(1990) - Arachnofobie
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Navždy
(1989) - Moře lásky
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Pointa
(1988) - Americký idol
(1987) - Potíže s Arizonou
(1987) - Murder Ordained
(1987) - Lupič
(1986) - Tak to bylo
(1986) - Policie z New Orleans
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sladké sny
(1984) - Pomsta šprtů
(1984) - Mariini milenci
(1984) - C.H.U.D.
(1983) - Zůstat naživu
(1983) - Útěk Eddieho Macona
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1983) - Heart of Steel
(1983) - The Face of Rage
(1977) - Jailbait Babysitter
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Saturday Night Live":
(*1956) Mel Gibson

(*1958) Sharon Stone

(*1955) Bruce Willis

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1961) Eddie Murphy (scénárista)

(*1952) Liam Neeson

(*1969) Edward Norton

(*1955) Bill Paxton (režisér)

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1972) Jude Law

(*1952) Dan Aykroyd

(*1949) John Belushi

(*1975) Drew Barrymore

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1964) Nicolas Cage

(*1972) Cameron Diaz

(*1946) Susan Sarandon

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1943) Christopher Walken

(*1965) Ben Stiller

(*1965) Ben Stiller (režisér)

(*1965) Ben Stiller (scénárista)

(*1947) David Bowie

(*1949) Sigourney Weaver

(*1937) Jack Nicholson

(*1951) Michael Keaton

(*1953) Kim Basinger

(*1959) Kevin Spacey

(*1961) Forest Whitaker

(*1939) Harvey Keitel

(*1956) Geena Davis

(*1949) Jeff Bridges

(*1962) Jim Carrey

(*1956) Tom Hanks

(*1975) Charlize Theron

(*1958) Alec Baldwin

(*1958) Alec Baldwin (režisér)

(*1947) Albert Brooks (režisér)

(*1955) Dana Carvey

(*1943) Chevy Chase

(*1948) Billy Crystal

(*1948) Billy Crystal (scénárista)

(*1980) Macaulay Culkin

(*1955) Jeff Daniels

(*1962) Emilio Estevez

(*1946) Danny Glover

(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1961) Woody Harrelson

(*1949) Don Johnson

(*1957) Jon Lovitz

(*1945) Steve Martin

(*1963) Dermot Mulroney

(*1950) Bill Murray

(*1963) Mike Myers

(*1950) Randy Quaid

(*1952) Steven Seagal

(*1965) Charlie Sheen

(*1950) Martin Short

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1958) Annette Bening

(*1946) Cher

(*1962) Joan Cusack

(*1956) Carrie Fisher

(*1963) Whitney Houston

(*1966) Mary Stuart Masterson

(*1976) Reese Witherspoon

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1957) Melanie Griffith

(*1960) Timothy Hutton

(*1965) John C. Reilly

(*1966) Adam Sandler

(*1966) Adam Sandler (scénárista)

(*1971) Mark Wahlberg

(*1940) Raquel Welch

(*1967) Pamela Anderson

(*1975) Tobey Maguire

(*1982) Kirsten Dunst

(*1978) James Franco

(*1955) J. K. Simmons

(*1963) Rob Schneider

(*1963) Rob Schneider (scénárista)

(*1964) Marisa Tomei

(*1977) Sarah Michelle Gellar

(*1939) Lily Tomlin

(*1954) James Belushi

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1968) Anthony Michael Hall

(*1961) Siobhan Fallon

(*1980) Zooey Deschanel

(*1970) Heather Graham

(*1970) Vince Vaughn

(*1959) David Hyde Pierce

(*1963) Elle Macpherson

(*1963) Quentin Tarantino

(*1943) Eric Idle (režisér)



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
12°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
27°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
11°45’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Váhy
8°16’
Rak
15°50’
UranUran:
Rak
13°15’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Váhy
18°57’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Lev
19°39’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°22’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Lev
9°20’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°13’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »