blizenci

John Goodman
(1983): Heart of Steel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec
John Goodman - Film: Heart of Steel
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Goodman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Let It Snow
(2017) - Kong: Skull Island
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - Ulice Cloverfield 10
(2016) - The Coldest City
(2016) - Ratchet a Clank: Strážci galaxie
(2016) - Patriots Day
(2016) - Going Under
(2016) - Bunyan and Babe
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Trumbo
(2015) - Trable o Vánocích
(2015) - Curious George 3: Back to the Jungle
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - The Gambler
(2014) - Party Central
(2014) - Památkáři
(2014) - All Stars
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Book of Manning
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Stážisti
(2013) - Pařba na třetí
(2013) - A Love Saga with John Goodman
(2013) - Dancing on the Edge (TV seriál)
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Volte mě!
(2012) - Norman a duchové
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Let
(2012) - Downwardly Mobile
(2012) - Argo
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - The Artist
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Krvavý stát
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Opilý koráb
(2010) - Doktor Smrt
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Útěk na Aljašku
(2009) - The Station
(2009) - Princezna a žabák
(2009) - Legenda o Janě
(2009) - Girls Gone Gangsta
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Speed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family
(2008) - Speed Racer
(2008) - Gigantický
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Rozsudek smrti
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Božský Evan
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2006) - Neu im Kino (TV seriál)
(2006) - Vánoce bez Santy
(2006) - Auta
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2004) - Za mořem
(2004) - Playboy z prváku
(2004) - Hlava rodiny (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Kniha džunglí 2
(2003) - Inkognito
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Sweatbox
(2002) - Rváči
(2002) - Mikeovo nové auto
(2001) - Když se tu potulovali dinosauři
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(2001) - Storytelling
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Na hraně
(2001) - My First Mister
(2001) - Happy Birthday
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Pigs Next Door (TV seriál)
(2000) - Normal, Ohio (TV seriál)
(2000) - Není král jako král
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(2000) - Divoké kočky
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Discovering Bedrock
(1999) - Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Kurýr
(1999) - Jack Bull
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - The Making of 'The Big Lebowski'
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Rudolf
(1998) - Roger Miller Remembered
(1998) - Papoušek a poklad
(1998) - Blues Brothers 2000
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Anděl smrti
(1997) - Pidilidi
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Matka noc
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Tramvaj do stanice Touha
(1995) - Královská ryba
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Záskok
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Včera narození
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Matiné
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Gomorron
(1992) - Frosty Returns
(1992) - Babe
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Král Ralph
(1991) - Barton Fink
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Thrills, Chills & Spiders: The Making of Arachnophobia
(1990) - Stella
(1990) - Arachnofobie
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Navždy
(1989) - Moře lásky
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Pointa
(1988) - Americký idol
(1987) - Potíže s Arizonou
(1987) - Murder Ordained
(1987) - Lupič
(1986) - Tak to bylo
(1986) - Policie z New Orleans
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sladké sny
(1984) - Pomsta šprtů
(1984) - Mariini milenci
(1984) - C.H.U.D.
(1983) - Zůstat naživu
(1983) - Útěk Eddieho Macona
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1983) - Heart of Steel
(1983) - The Face of Rage
(1977) - Jailbait Babysitter
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Heart of Steel":
(*1956) Gary Cole

(*1949) Pamela Reed

(*1938) Barry Primus

(*1947) Peter Strauss

(*1956) Bruce A. Young

(*1940) Ken Jenkins

(*1951) Brad Fiedel (hudební skladatel)

(*1922) Frank Stanley (kameraman)

(*1934) Donald Wrye (režisér)



Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
12°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
27°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
11°45’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Váhy
8°16’
Štír
2°56’
UranUran:
Rak
13°15’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Váhy
18°57’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Lev
19°39’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°22’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Lev
9°20’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°13’
Býk
23°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »