blizenci

John Goodman
(1992): The 44th Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec
John Goodman - Film: The 44th Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Goodman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Valerian a město tisíce planet
(2017) - Let It Snow
(2017) - Kong: Skull Island
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - Ulice Cloverfield 10
(2016) - The Coldest City
(2016) - Ratchet a Clank: Strážci galaxie
(2016) - Patriots Day
(2016) - Going Under
(2016) - Bunyan and Babe
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Trumbo
(2015) - Trable o Vánocích
(2015) - Curious George 3: Back to the Jungle
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Transformers: Zánik
(2014) - The Gambler
(2014) - Party Central
(2014) - Památkáři
(2014) - All Stars
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Book of Manning
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - Stážisti
(2013) - Pařba na třetí
(2013) - A Love Saga with John Goodman
(2013) - Dancing on the Edge (TV seriál)
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Zpátky ve hře
(2012) - Volte mě!
(2012) - Norman a duchové
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Let
(2012) - Downwardly Mobile
(2012) - Argo
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - The Artist
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Krvavý stát
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Opilý koráb
(2010) - Doktor Smrt
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Útěk na Aljašku
(2009) - The Station
(2009) - Princezna a žabák
(2009) - Legenda o Janě
(2009) - Girls Gone Gangsta
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Speed Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family
(2008) - Speed Racer
(2008) - Gigantický
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Rozsudek smrti
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Pan Včelka
(2007) - Božský Evan
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2006) - Neu im Kino (TV seriál)
(2006) - Vánoce bez Santy
(2006) - Auta
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2004) - Za mořem
(2004) - Playboy z prváku
(2004) - Hlava rodiny (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Kniha džunglí 2
(2003) - Inkognito
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The Sweatbox
(2002) - Rváči
(2002) - Mikeovo nové auto
(2001) - Když se tu potulovali dinosauři
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(2001) - Storytelling
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Na hraně
(2001) - My First Mister
(2001) - Happy Birthday
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Pigs Next Door (TV seriál)
(2000) - Normal, Ohio (TV seriál)
(2000) - Není král jako král
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(2000) - Divoké kočky
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Discovering Bedrock
(1999) - Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Kurýr
(1999) - Jack Bull
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - The Making of 'The Big Lebowski'
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Rudolf
(1998) - Roger Miller Remembered
(1998) - Papoušek a poklad
(1998) - Blues Brothers 2000
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Anděl smrti
(1997) - Pidilidi
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Matka noc
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Tramvaj do stanice Touha
(1995) - Královská ryba
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Záskok
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Včera narození
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Matiné
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Gomorron
(1992) - Frosty Returns
(1992) - Babe
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Král Ralph
(1991) - Barton Fink
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Thrills, Chills & Spiders: The Making of Arachnophobia
(1990) - Stella
(1990) - Arachnofobie
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Navždy
(1989) - Moře lásky
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Pointa
(1988) - Americký idol
(1987) - Potíže s Arizonou
(1987) - Murder Ordained
(1987) - Lupič
(1986) - Tak to bylo
(1986) - Policie z New Orleans
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sladké sny
(1984) - Pomsta šprtů
(1984) - Mariini milenci
(1984) - C.H.U.D.
(1983) - Zůstat naživu
(1983) - Útěk Eddieho Macona
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1983) - Heart of Steel
(1983) - The Face of Rage
(1977) - Jailbait Babysitter
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "The 44th Annual Primetime Emmy Awards":
(*1959) Tom Arnold

(*1936) Burt Reynolds

(*1936) Dean Stockwell

(*1951) Charles S. Dutton

(*1965) Martin Lawrence

(*1953) Tim Allen

(*1941) Beau Bridges

(*1913) Lloyd Bridges

(*1948) Billy Crystal

(*1938) Brian Dennehy

(*1936) Hector Elizondo

(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1931) James Earl Jones

(*1947) James Woods

(*1951) Kirstie Alley

(*1955) Judy Davis

(*1923) Estelle Getty

(*1925) Angela Lansbury

(*1945) Bette Midler

(*1951) Jane Seymour

(*1937) Jane Fonda

(*1957) Amanda Plummer

(*1969) Jason Priestley

(*1951) Mark Harmon

(*1954) Scott Bakula

(*1959) Jason Alexander

(*1972) Marlon Wayans

(*1929) Ed Asner

(*1962) Rob Morrow

(*1940) Sam Waterston

(*1952) Michael Jeter

(*1964) Hank Azaria

(*1966) Cindy Crawford

(*1952) Roseanne Barr

(*1943) Sharon Gless

(*1953) Valerie Mahaffey

(*1950) Victoria Principal

(*1941) Harrison Page

(*1923) Charles Durning

(*1961) John Corbett

(*1948) Rubén Blades

(*1944) Craig T. Nelson

(*1935) Jerry Orbach

(*1957) Paul Reiser

(*1958) Keenen Ivory Wayans

(*1961) Mariel Hemingway

(*1948) John Ritter

(*1965) Marlee Matlin

(*1949) Michael Richards

(*1956) Dana Delany

(*1958) Marg Helgenberger

(*1946) Candice Bergen

(*1972) Jennie Garth

(*1954) Corbin Bernsen

(*1930) Gena Rowlands

(*1911) Hume Cronyn

(*1936) Shirley Knight

(*1964) Faith Ford

(*1965) Cynthia Geary

(*1962) Janine Turner

(*1948) George Wendt

(*1972) Elizabeth Berkley

(*1953) Kevin Nealon

(*1952) Harvey Fierstein

(*1947) Meredith Baxter

(*1959) Julia Sweeney

(*1955) Kelsey Grammer

(*1925) Joseph Sargent

(*1952) Marilu Henner

(*1964) Yeardley Smith

(*1950) Markie Post

(*1953) Kay Lenz

(*1963) John Stamos

(*1931) Barbara Barrie

(*1933) Cicely Tyson

(*1949) Garry Shandling

(*1958) Bebe Neuwirth

(*1943) Conchata Ferrell

(*1955) Laurie Metcalf

(*1956) Richard Karn

(*1971) Shawn Wayans

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1950) Natalie Cole

(*1929) Bob Newhart

(*1954) Jerry Seinfeld

(*1922) Sid Caesar

(*1952) Susan Dey

(*1952) Eric Laneuville

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1953) Dennis Miller

(*1947) David Letterman

(*1922) Betty White

(*1961) William Ragsdale

(*1947) Richard Lewis

(*1928) Marion Ross

(*1949) Judith Light

(*1945) Loni Anderson

(*1929) Richard Dysart

(*1910) Frederick De Cordova



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
12°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
27°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
1°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
11°45’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Váhy
8°16’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Rak
13°15’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Váhy
18°57’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Lev
19°39’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°22’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Lev
9°20’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°13’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »